Închide meniul

Patrick Mouratoglou, cucerit de Simona Halep: „O admir foarte mult, este incredibilă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 mai 2022, 22:13

Patrick Mouratoglou, cucerit de Simona Halep: „O admir foarte mult, este incredibilă!

Patrick Mouratoglou este antrenorul Simonei Halep

Simona Halep și Patrick Mouratoglou / Profimedia

Marele Patrick Mouratoglou (51 de ani) a fost cucerit de Simona Halep, locul 21 WTA. Fostul antrenor al Serenei Williams are doar cuvinte de laudă pentru campioana noastră, pe care o admira încă din perioada în care „Simo” avea dueluri de foc cu legendara jucătoare din America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a pregătit din februarie la Academia Mouratoglou, iar, la 7 aprilie, reputatul antrenor francez a anunţat colaborarea cu jucătoarea română. Românca recunoaște că este deja o altă jucătoare pe teren, în timpul meciurilor și că a învățat să își controleze emoțiile.

Patrick Mouratoglou, cucerit de Simona Halep

„Ca de obicei, când este o colaborare nouă, vrei să vezi cum decurge, dacă există o încredere reciprocă, dacă este de succes. Este bine să ne oferim puțin timp. Dar până acum totul este excelent, din punctul meu de vedere. Sunt foarte fericit alături de Simona, o admir foarte mult, este incredibilă. Ce a realizat până acum este special, a fost lider mondial, a câștigat două turnee de Grand Slam. Simt că este extrem de motivată să revină la cel mai înalt nivel, apoi să realizeze lucruri mai bune decât în trecut, dacă este posibil. Pentru mine, ca antrenor, este un vis să lucrez împreună cu o jucătoare care are acest istoric în circuit și această motivație.

Probabil că aveam mai multe opțiuni, dar nu mai eram pe “piață” de zece ani, pentru că am lucrat cu Serena Williams. M-am gândit, am luat legătura cu Simona și m-am gândit “Mi-aș dori să lucrez mai mult cu altă jucătoare decât cu ea?”. Răspunsul a fost că n-am găsit nicio altă jucătoare. Ulterior, n-a mai fost nicio discuție, pentru că nu voiam să mai fiu antrenor liber și nu am crezut că voi găsi o altă jucătoare încântătoare precum Simona.

Când era o adversară, am admirat-o foarte mult pe Simona. Era foarte greu de învins, datorită deplasării ei pe teren și datorită constanței în joc. Când Serena a jucat împotriva ei, știam că dacă nivelul de concentrare al Serenei scade foarte puțin, va avea imediat probleme. Simona a știut să-și utilizeze calitățile la maximum, nu mulți jucători pot reuși asta. Asta spune multe despre mentalitatea ei și despre conduita ei profesională”, a declarat Patrick Mouratoglou, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Simona Halep – Danielle Collins, în al doilea la Roma

În turul al doilea de la Roma, Simona Halep o va întâlni pe Danielle Collins. Confruntarea va avea loc începând cu ora 17:00, ora României. Meciul este programat al patrulea pe terenul Pietrangeli şi va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Simona Halep şi Danielle Collins s-au întâlnit de două ori în carieră şi şi-au împărţit victoriile. Halep s-a impus la US Open, în 2014, în primul tur, 6-7, 6-1, 6-2. Americanca de 29 de ani şi-a luat revanşa la Montreal, anul trecut, unde a învins-o pe Simona, cu 2-6, 6-4, 6-4.

Danielle Collins a avut un început de an spectaculos şi s-a calificat până în finala de la Australian Open, unde a fost învinsă de Ashleigh Barty. Pe traseu, ea le-a eliminat pe Mertens, Cornet sau Swiatek.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a câştigat turneul de la Roma, în 2020, după o finală contra Karolinei Pliskova. Ea a mai disputat două finale, în 2017 şi 2018, ambele pierdute în faţa aceleiaşi jucătoare, Elina Svitolina. De partea cealaltă, Danielle Collins debutează la Roma 2022 direct în turul 2. Ea nu a depăşit niciodată această rundă, în care a mai ajuns în 2018 şi 2019.

Recomandări
  • Patrick Mouratoglou, cucerit de Simona Halep
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și