Închide meniul

Patrick Mouratoglou, mulţumit de Simona Halep. Ce a declarat despre perioada „de foc” care o aşteaptă pe româncă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iulie 2022, 15:46

Patrick Mouratoglou, mulţumit de Simona Halep. Ce a declarat despre perioada „de foc care o aşteaptă pe româncă

Patrick Mouratoglou, reacţie în miez de noapte. A răbufnit după ce Simona Halep a fost acuzată în al doilea caz de doping

Patrick Mouratoglou şi Simona Halep, în timpul unui antrenament / Profimedia

Patrick Mouratoglou este mulţumit de progresele realizate de Simona Halep, în ultima perioadă. Românca a revenit la antrenamente, după eliminarea din semifinalele Wimbledon 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de hard american. Românca va lua startul la trei competiţii, înainte de ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Patrick Mouratoglou, mulţumit de progresele făcute de Simona Halep

Patrick Mouratoglou declară că Simona Halep mai are multe de îmbunătăţit la jocul său, însă până în prezent, progresele sunt mulţumitoare pentru antrenorul francez. Totodată, acesta nu-şi setează obiective pentru restul sezonului, şi nici pentru turneul de Grand Slam de la New York.

„Nu am stabilit un obiectiv precis pentru US Open. Nu lucrăm așa. Noi avem un scop în ceea ce privește abordarea, modului în care joacă. Dacă îndeplinește asta, lucruri bune se vor întâmpla și în meciuri.

Nu strig în gura mare că e deja un succes. Avem multe de îmbunătățit. Direcția spre care ne îndreptăm e promițătoare. Sunt foarte mulțumit cu ceea ce facem”, a spus Patrick Mouratoglou, potrivit Tennis Majors.

Reclamă

La ce turnee va participa Simona Halep, înainte de US Open

Simona Halep a luat o scurtă pauză, după încheierea parcursului de la Wimbledon. Românca a revenit la antrenamente, postând o fotografie de pe terenul de tenis, pe contul oficial de Instagram.

Astfel, Simona Halep a început pregătirile pentru sezonul de hard american. „Simo” va participa la Citi Open, primul turneu premergător US Open. Competiţia se va desfăşura în perioada 1-7 august. Românca a mai evoluat la turneul din Washington în 2017, din postura de principală favorită. Atunci, Halep se oprea în sferturi, când era nevoită să se retragă, din partida cu Elena Makarova. Turneul Citi Open face parte din categoria WTA 250.

După Citi Open, Simona Halep va participa la turneele din Toronto şi Cincinnati, care se vor disputa în perioada 8-14 august, respectiv 15-21 august. US Open 2022 va debuta pe 29 august, şi se va încheia pe 11 septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

La turneul de la Toronto, Simona Halep a avut rezultate notabile. Aceasta a triumfat de două ori, în 2016 şi 2018, după finale cu Madison Keys, respectiv Sloane Stephens.

La Cincinnati, Halep nu a reuşit să se impună niciodată. Românca a pierdut trei finale, în 2015, 2017 şi 2018, cu Serena Williams, Garbine Muguruza, respectiv Kiki Bertens.

Simona Halep, a treia favorită a bookmakerilor la US Open 2022

Simona Halep este a treia favorită a bookmakerilor la câştigarea trofeului de la US Open 2022. Forma bună de la Wimbledon i-a convins pe specialişti, care însă tot pe Iga Swiatek o consideră cu prima şansă, la fel ca la All England Club.

Halep are cotă 12 la adjudecarea trofeului de la Flushing Meadows, la fel ca Aryna Sabalenka. Iga Swiatek e prima la acest capitol, cu o cotă de 3.75. Naomi Osaka are o cotă de 6.50, chiar dacă nu are deloc un sezon reuşit.

Cori Gauff (15), Ons Jabeur (15), Bianca Andreescu (18), Elana Rybakina (18), Garbine Muguruza (20) şi Karolina Pliskova (20) se află şi ele printre jucătoarele cotate cu şanse la US Open 20222.

Simona Halep nu s-a impus niciodată pe hardul de la US Open. Ea a avut o şansă mare, în 2014, atunci când a fost eliminată în semifinale de Flavia Pennetta, ratând o finală cu Roberta Vinci, în care ar fi fost favorită certă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și