Închide meniul

Paula Badosa – Victoria Azarenka, finala de la Indian Wells 2021! Meciuri dramatice în semifinale. Când are loc marele duel

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2021, 9:26

Paula Badosa – Victoria Azarenka, finala de la Indian Wells 2021! Meciuri dramatice în semifinale. Când are loc marele duel

Paula Badosa - Victoria Azarenka, finala de la Indian Wells 2021

Profimedia

Paula Badosa – Victoria Azarenka, finala Indian Wells 2021

Paula Badosa, locul 32 WTA, a învins-o în semifinale pe Ons Jabeur, 14 WTA, devenind prima jucătoarea spaniolă din uiltimii 25 de ani care ajunge în finala de la BNP Paribas Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost 6-3, 6-3 pentru Badosa, care și-a asigurat victoria cu numărul 40 în circuit, în acest an. Iberica are un sezon de vis. Dacă 2021 Badosa l-a început pe locul 70 mondial, ea are acum șanse uriașe să intre în top 20 pentru prima dată în carieră.

Ultima jucătoarea spaniolă care ajungea în finala de la Indian Wells a fost Conchita Martinez, vicecampioană în 1992 și 1996. În drumul spre ultimul act, Badosa le-a mai învins pe Dayana Yastremska, Cori Gauff, Barbora Krejcikova și Angelique Kerber.

Perfomanțe uriașe pentru Paula Badosa și Victoria Azarenka

De cealaltă parte, Victoria Azarenka este la o singură victorie de cel de-al treilea său titlu la Indian Wells. Bielorusa a învins-o în semifinale pe Jelena Ostapenko, scor 3-6, 6-3, 7-5.

Fostul lider mondial a reușit o răsturnare de scor remarcabilă și, după o luptă de două ore și 20 de minute, și-a asigurat locul în finala de la BNP Paribas Open. În drumul spre ultimul act, jucătoarea din Belarus le-a mai învins pe Magda Linette, Petra Kvitova, Aliaksandra Sasnovich și Jessica Pegula.

Reclamă

Azarenka, dacă va câștiga finala cu Paula Badosa, va deveni prima jucătoare din istorie cu trei titluri la Indian Wells. Celelalte două triumfuri au venit în 2012 și 2016.

Finala turneului de la Indian Wells este programată duminică seară. Câștigătoarea va primi 1,2 milioane de dolari și 1000 de puncte WTA. Învinsa va primi 640.000 de dolari și 650 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Paula Badosa – Victoria Azarenka, finala de la Indian Wells 2021
  • Când are loc marele duel

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și