Închide meniul

Roland Garros 2021 | Ashleigh Barty s-a retras! Liderul mondial s-a accidentat în timpul meciului din turul 2

Mihai Ispas Publicat: 3 iunie 2021, 14:51

Roland Garros 2021 | Ashleigh Barty s-a retras! Liderul mondial s-a accidentat în timpul meciului din turul 2

Profimedia

Ashleigh Barty s-a retras de la Roland Garros 2021

  • Barty s-a retras
  • Era condusă de Linette

Un nou şoc la Roland Garros 2021! Ashleigh Barty s-a retras. Numărul 1 mondial nu a mai putut continua meciul din turul secund contra polonezei Magda Linette.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Garros 2021 | Ashleigh Barty s-a retras

Scorul era 6-1, 2-2 în favoarea numărului 45 WTA, când Barty a acuzat dureri la spate. Australianca a avut probleme medicale şi în urmă cu 2 săptămâni, când a jucat la Roma.

Barty nu a participat la ediţia de anul trecut de la Roland Garros, dar a câştigat trofeul în 2019, ultima dată când a participat.

Reclamă

Naomi Osaka: „Mă simţeam anxioasă”

Şi numărul 2 WTA s-a retras de la Paris. Naomi Osaka a luat decizia din cauza conflictului cu organizatorii, care au amendat-o pentru că a refuzat să meargă la conferinţele de presă.

Reclamă

„Salutare tuturor! Nu este o situație pe care mi-am imaginat-o sau am intenționat să o creez acum câteva zile. Cred că, acum, cel mai bun lucru pentru turneu, pentru ceilalți jucători și bunăstarea mea este să mă retrag, astfel încât toată lumea să se poată concentra asupra tenisului care se desfășoară la Paris.

Nu am vrut niciodată să atrag atenția și accept că nu am ales momentul ideal de a transmite acest mesaj, iar acesta ar fi putut fi mai clar. Aici, la Paris, mă simțeam deja vulnerabilă și anxioasă, așa că îmi voi lua timp departe de teren acum”, a anunțat Osaka.

Petra Kvitova s-a accidentat la conferinţa de presă

O altă favorită, Petra Kvitova, a fost nevoită să abandoneze după ce s-a accidentat incredibil, la conferința de presă!

Reclamă 4 / 0/3

„Cu mare tristețe îmi anunț retragerea de la Roland Garros. În timpul conferinței de presă de duminică, după prima victorie, am căzut și m-am accidentat la gleznă. Din nefericire, după un RMN și discuții îndelungate cu oamenii din staff, am luat o decizie grea. Este mai înțelept să nu mai joc.

Este un ghionion incredibil ce s-a întâmplat, dar voi rămâne puternică și voi munci pentru a mă recupera. Vreau să revin în sezonul pe iarbă!”, a scris Kvitova pe Twitter.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei!
Tenis • 7 mart., 21:18
Simona Halep a spus care a fost cel mai frumos moment din viaţa ei! S-a întâmplat după o înfrângere dureroasă: „Am plâns 3 luni”
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Tenis • 17 ian., 18:08
Arantxa Sanchez Vicario, fosta mare jucătoare de tenis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru fraudă
Câţi bani poate câştiga Simona Halep, la Miami
Tenis • 16 dec., 14:15
Simona Halep a anunţat care este visul ei, înainte de procesul de la TAS: „Știu că nu sunt șanse mari, dar visez”
Naomi Osaka, despre lupta contra depresiei
Tenis • 4 aug., 13:27
Naomi Osaka, despre lupta contra depresiei: „Când creşti, nimeni nu vorbeşte cu tine”. Ce a spus despre relaţia cu presa
Miyu Kato a dezvăluit motivul incredibil pentru care a fost descalificată de la Roland Garros.
Roland Garros • 23 iun., 10:28
Miyu Kato a dezvăluit motivul incredibil pentru care a fost descalificată de la Roland Garros. Ce i-a transmis supervizorul