Închide meniul

Roland Garros 2021 | După Naomi Osaka, și Petra Kvitova s-a retras din competiție! Motivul halucinant pentru care a luat decizia drastică

Alexandru Ivan Publicat: 1 iunie 2021, 18:46

Roland Garros 2021 | După Naomi Osaka, și Petra Kvitova s-a retras din competiție! Motivul halucinant pentru care a luat decizia drastică

Profimedia

Încă o retragere șoc de la Roland Garros

  • Kvitova s-a retras de la Roland Garros
  • Motivul e halucinant

Încă o retragere șoc de la Roland Garros. Jucătoarea din Cehia reușise să treacă în primul tur de belgianca Greetje Minnen (125 WTA), scor 6-7, 7-6, 6-1. Kvitova n-a acuzat nicio problemă medicală în timpul meciului, dar s-a accidentat incredibil, la conferința de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă o retragere șoc de la Roland Garros. Petra Kvitova s-a „rupt” la conferința de presă

„Cu mare tristețe îmi anunț retragerea de la Roland Garros. În timpul conferinței de presă de duminică, după prima victorie, am căzut și m-am accidentat la gleznă. Din nefericire, după un RMN și discuții îndelungate cu oamenii din staff, am luat o decizie grea. Este mai înțelept să nu mai joc.

Este un ghionion incredibil ce s-a întâmplat, dar voi rămâne puternică și voi munci pentru a mă recupera. Vreau să revin în sezonul pe iarbă!”, a scris Kvitova pe Twitter.

Reclamă

După retragerea Petrei Kvitova, rusoaica Elena Vesnina (144 WTA) va merge direct în turul al treilea. Cele mai bune performanțe ale lui Kvitova la Roland Garros au fost semifinalele din 2012 și 2020. În materie de Grand Slam, ea a reușit sa pună mâna pe trofeu doar la Wimbledon, în 2011 și 2014.

Reclamă

 

Naomi Osaka, prima vedetă care s-a retras de la Roland Garros

Naomi Osaka a fost amendată după ce a învins-o pe Patricia Ţig în runda inaugurală de la Roland Garros. Organizatorii turneului din Franţa au anunţat că nipona a primit o sancţiune de 15.000 de dolari pentru că nu şi-a onorat obligaţiile contractuale legate de mass-media. La scurt timp după accea, Osaka și-a anunțat retragerea din competiție! 

Nu am vrut niciodată să atrag atenția și accept că nu am ales momentul ideal de a transmite acest mesaj, iar acesta ar fi putut fi mai clar. Aici, la Paris, mă simțeam deja vulnerabilă și anxioasă, așa că îmi voi lua timp departe de teren acum”, a anunțat Naomi Osaka.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells
WTA • 8 mart., 9:41
Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată
Naomi Osaka, învinsă de Karolina Pliskova, la Brisbane
Tenis • 3 ian., 8:48
Naomi Osaka, învinsă de Karolina Pliskova, la Brisbane
Naomi Osaka a revenit cu o victorie după o absenţă de un an
Tenis • 1 ian., 11:38
Naomi Osaka a revenit cu o victorie după o absenţă de un an! „Nu am dat înapoi atât de multă dragoste pe cât mi s-a oferit”
Naomi Osaka, despre lupta contra depresiei
Tenis • 4 aug., 13:27
Naomi Osaka, despre lupta contra depresiei: „Când creşti, nimeni nu vorbeşte cu tine”. Ce a spus despre relaţia cu presa
Naomi Osaka anunţă că va avea o fetiţă cu rapperul Cordae
WTA • 3 iun., 15:55
Naomi Osaka anunţă că va avea o fetiţă cu rapperul Cordae: „O mică prinţesă este pe drum”