Închide meniul
VIDEO

S-a aflat ora meciului Simona Halep – Alize Cornet. Antrenament surprinzător pentru „Simo”, înaintea confruntării din primul tur la Roma

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 mai 2022, 22:42

S-a aflat ora meciului Simona Halep – Alize Cornet. Antrenament surprinzător pentru „Simo, înaintea confruntării din primul tur la Roma

Simona Halep - Alize Cornet este meciul din primul tur de la Roma

S-a aflat ora meciului Simona Halep - Alize Cornet / Profimediaimages

  • S-a aflat ora meciului Simona Halep – Alize Cornet
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

S-a aflat ora meciului Simona Halep – Alize Cornet. Campioana noastră se va duela cu franţuzoaica de pe locul 34 WTA în primul tur al turneului de la Roma. Organizatorii au anunţat programul primei zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată pe locul 21 WTA, Halep va evolua, luni, după ora 13.30. Este al doilea meci programat pe arena Pietrangeli. „Simo” nu are deloc amintiri plăcute din confruntările cu jucătoarea de 32 de ani.

S-a aflat ora meciului Simona Halep – Alize Cornet

Halep a câştigat o singură dată în cele 5 meciuri directe de până acum. Ultimul eşec l-a suferit chiar în acest an, în optimile de finală de la Australian Open, când a cedat cu 4-6, 6-3, 4-6. Îşi poate lua revanşa în manşa inaugurală de la Internazionali BNL d’Italia, turneu cu premii totale de 2.5 milioane de dolari.

Reclamă

Simona Halep – Alize Cornet, în primul tur al turneului de la Roma. Singura victorie a fostului lider WTA cu Cornet datează din 2013, când românca s-a impus în minimum de seturi la la Sofia.

Până să îşi încerce forţele cu franţuzoaica, Halep s-a antrenat, pe zgura de la Roma, cu Iga Swiatek. Poloneza de pe locul 1 WTA va lua startul direct în turul 2. Fanii au putut asista la şedinţa de pregătire a acestora.

Reclamă

În 2021, Simona Halep a suferit o accidentare la Roma, în timpul meciului cu Angelique Kerber, în urma căruia a trebuit să abandoneze. Ea a câştigat turneul de la Roma în 2020, atunci când în finală, Karolina Pliskova s-a retras la scorul de 6-0, 2-1 pentru româncă.

Halep va avea viaţă grea la această ediţie. Dacă o va elimina pe Cornet, o va întâlni în turul doi pe americanca Danielle Collins, cap de serie numărul 7. Apoi ar putea da peste Belinda Bencic sau Amanda Anisimova. Pe aceeaşi parte de tablou este şi liderul clasamentului general, Iga Swiatek.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, a doua favorită la Roma

Jucătoarea din România va porni cu a doua șansă la turneul din Italia, din perioada 9-15 mai. Iga Swiatek este principala favorită la câștigarea trofeului.

Halep se pregătește pentru debutul la turneul de la Roma. În primul meci, campioana noastră se va duela cu Alize Cornet, aflată pe locul 34 în ierarhia mondială.

Halep este a doua favorită la cucerirea trofeului, în viziunea bookmaker-urilor. Casele de pariuri îi oferă o cotă de 7,50 jucătoarei din Constanța, aflată pe locul 21 în clasamentul WTA. Poloneza Iga Swiatek pornește cu prima șansă la Roma, cu o cotă de 2.75.

Alize Cornet, cu gândul la retragere înaintea meciului cu Halep

Invitată duminică la emisiunea matinală de weekend de la RMC, Cornet a recunoscut că „poate” îşi joacă „ultimul sezon”.

Las uşa deschisă pentru anul viitor. Simt că mă apropii de finalul drumului, am dat foarte mult tenisului. Odată cu trecerea mea la statutul de romancieră, asta mă face să vreau să încep următorul capitol din viaţa mea. Anticipez sfârşitul carierei mele. Nu este cu adevărat premeditat. Evident, încă mai am ambiţii în tenis.

M-am detaşat un pic de obiectivele privind rezultatele, pentru că se creează multe aşteptări, presiune şi nu este un stres bun. La Roland Garros, există întotdeauna o dorinţă de a face foarte bine. Aşa că vreau să mă simt bine anul acesta, să nu mă concentrez prea mult pe rezultate şi vom vedea unde mă va duce asta”, a spus ea, potrivit news.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double