Închide meniul
VIDEO

Serena Williams a izbucnit în plâns pe teren la Toronto, după înfrângerea cu Belinda Bencic. Ce a declarat campioana americană

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2022, 9:47

Serena Williams a izbucnit în plâns pe teren la Toronto, după înfrângerea cu Belinda Bencic. Ce a declarat campioana americană

Serena Williams

Serena Williams, după ultima partidă de la Toronto/ Profimedia

Serena Williams a izbucnit în plâns pe teren la Toronto. Americanca a fost învinsă de Belinda Bencic, într-unul dintre ultimele meciuri din carieră. Aceasta şi-a anunţat retragerea din tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serena Williams a fost eliminată în turul secund la Toronto. Americanca a cedat în minimum de seturi, scor 6-2, 6-4, în faţa Belindei Bencic.

Serena Williams a izbucnit în plâns pe teren la Toronto, după înfrângerea cu Belinda Bencic

Serena Williams nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile la Toronto. Campioana din America şi-a anunţu retragerea în urmă cu câteva zile, iar turneul canadian este unul dintre ultimele pe care le-a ami jucat în cariera sa. Serena se va retrage după US Open.

După partida cu Belinda Bencici, Serena Williams şi-a găsit cu greu cuvintele, fiind foarte emoţionată. Fostul lider WTA le-a urat rămas-bun celor din Cananda.

Reclamă

„Au fost foarte multe emoții azi, evident. Ador să evoluez aici, mereu am iubit să vin aici. Mi-aș fi dorit să joc mai bine împotriva Belindei, dar ea a fost mai bună azi. Au fost 24 de ore interesante. Cum am spus-o și în articol, sunt teribilă când trebuie să îmi iau rămas bun. Dar, „La revedere”, Toronto”, a fost declaraţia Serenei Williams, la finalul meciului, citată de Eurosport.

Ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019 pierdută cu Simona Halep

Marion Bartoli este cea care a dezvăluit ce a putut face Serena Williams, în vestiar, după finala de la Wimbledon 2019, pierdută cu 2-6, 2-6, cu Simona Halep.

„Se întâmpla în 2019, când a pierdut finala în fața Simonei. În vestiar, după meci, ea mi-a spus: „Nu vreau să iau trofeul de finalistă, mi-e dor de trofeul campioanei, dacă vrei, ți-l dau ție (râde). Ne-am distrat copios, însă cel mai rău lucru e că nu glumea, chiar a lăsat trofeul acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Doamna responsabilă cu organizarea Wimbledon era palidă când a văzut asta. Sunt jucătoare care și-ar ucide tatăl și mama ca să vadă acel trofeu, iar Serena l-a lăsat acolo ca pe o tavă oarecare în care pui prăjituri și aperitiv”, a spus Marion Bartoli în L’Équipe, citat de eurosport.ro.

Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis

Legendara Serena Williams și-a anunțat retragerea din tenis. Sportiva din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani.

Ultimul turneu din cariera Serenei Williams va fi US Open, programat în perioada 29 august – 11 septembrie. Legendara sportivă a anunțat vestea în revista Vogue.

„E cel mai greu lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată”, a declarat ea pentru cel mai recent număr al revistei Vogue. „Nu vreau să se termine, dar în același timp sunt pregătită pentru ce urmează”.

Serena a precizat că va renunța la tenis imediat după US Open. „Din păcate, nu eram pregătit să câștig Wimbledon anul acesta. Și nu știu dacă voi fi pregătită să câștig la New York. Dar am de gând să încerc. Și turneele preliminare vor fi distractive”, a continuat ea.

Serena Williams, în vârstă de 40 de ani, a câștigat 23 de titluri de Grand Slam – cele mai multe din era Open și doar cu unul mai puțin decât recordul all-time deținut de Margaret Court.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și