Închide meniul

Serena Williams, revenire de senzaţie după un an! Marea campioană o poate întâlni pe Simona Halep la Wimbledon

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2022, 18:33

Serena Williams, revenire de senzaţie după un an! Marea campioană o poate întâlni pe Simona Halep la Wimbledon

Serena Williams, revenire de senzaţie după un an

Serena Williams, în timpul meciului cu Aryna Sabalenka / ProfimediaImages

  • Serena Williams, revenire de senzaţie după un an
  • Marea campioană o poate întâlni pe Simona Halep la Wimbledon

Serena Williams, revenire de senzaţie după un an! După ce a abandonul din primul tur de la Wimbledon de anul trecut, marea campioană va juca la ediţia din 2022, unde o poate întâlni pe Simona Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe contul ei de Instagram, vedeta americană a dat „întâlnire” la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat de şapte ori în carieră.

Serena Williams, revenire de senzaţie după un an

„SW (n.r. – pentru Serena Williams) şi SW 19 (n.r. – codul poştal pentru Wimbledon). E o întâlnire! Ne vedem acolo!”, a scris, sub o fotografie în care apare cu pantofii ei de sport pe gazon.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Reclamă

În 2021, Serena Williams a trebuit să abandoneze din cauza unei accidentări la coapsă înainte de a renunţa la US Open.

În vârstă de 40 de ani, ea a coborât de atunci pe locul 1208 în clasamentul mondial şi, prin urmare, va avea nevoie de unul dintre „wild carduri” (invitaţia organizatorilor) care urmează să fie anunţate miercuri.

Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams

Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams. Întrebată de jurnaliști dacă Patrick Mouratoglou a găsit asemănări între ea și campioana din Statele Unite.

Reclamă 4 / 0/3

Simona e conștientă că Willams e cea mai mare jucătoare din toate timpurile, ea având 23 de turnee de Grand Slam în palmares. Serena a colaborat 10 ani cu Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al sportivei noastre.

„Nimeni nu se poate compara cu Serena, nu am de gând să fac asta. Patrick știe că sunt o persoană diferită, cu un stil diferit. Nu vorbim despre asta, ne concentrăm pe noi înșine, pe ceea ce trebuie să facem pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre”, a spus Simona Halep, citată de eurosport.ro.

Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit în carieră de 12 ori, scorul fiind 10-2 pentru jucătoarea din Statele Unite. Totuși, una din victoriile Simonei i-a adus cel mai tare moment al carierei.

În 2019, Halep o învingea pe Williams, cu 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon, în numai 55 de minute. Acesta a fost meciul carierei pentru jucătoarea noastră, care obținea atunci al doilea turneu de Grand Slam. Chiar și așa, Simona Halep refuză comparația cu Serena Williams

Ce a spus Simona Halep despre Serena Williams, după ce i-a „furat” antrenorul

Simona Halep a avut numai cuvinte de laudă pentru Serena Williams, căruia i-a „furat” antrenorul. Campioana noastră a început o colaborare cu Patrick Mouratoglou, tehnicianul francez care a lucrat cu jucătoarea din SUA în ultimii 10 ani.

„Cred că nu va mai exista cineva ca Serena, care să domine circuitul WTA. Simt că totul este foarte deschis şi am spus mereu asta, şi anume că toate jucătoarele pot câştiga un turneu la care joacă, aşa că nu poţi să ştii cine se impune. Clasamentul primelor 10 este foarte deschis”, a spus Simona Halep, citată de Tennis Majors.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei!
Tenis • 7 mart., 22:01
„E prea mare pentru postarea aia” Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei!
Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă
WTA • 7 mart., 9:01
„7 sau 8?” Simona Halep i-a dat replica Serenei Williams! Răspuns de mare campioană dat de româncă
Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca le-a depăşit pe surorile Williams şi a stabilit un nou record
WTA • 22 feb., 18:20
Sorana Cîrstea a scris istorie la Dubai! Românca le-a depăşit pe surorile Williams şi a stabilit un nou record
Sorana Cîrstea, comparată cu Serena Williams
Tenis • 19 feb., 14:35
Sorana Cîrstea, comparată cu Serena Williams! Performanţa carierei, la 33 de ani