Închide meniul

Simona Halep, anunț uriaș înaintea meciului de mâine cu Saisai Zheng! "Mă simt eliberată, abia așteptam acest moment"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 17:56

Simona Halep, anunț uriaș înaintea meciului de mâine cu Saisai Zheng! "Mă simt eliberată, abia așteptam acest moment"

profimediaimages

Simona Halep a făcut anunțul

Simona Halep a fost lovită de accidentări în acest an. Din cauza problemelor medicale, românca n-a participat la Dubai și Doha și a abandonat după primul tur la Miami. Simona n-a putut să evolueze nici la Fed Cup în confruntarea dintre România și Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a trecut peste problema la umăr

Simona Halep a anunțat că a depășit problemele medicale. Românca speră să facă o figură fumoasă la Madrid, odată ce durerile de la umăr i-au dispărut. 

 "Durerea care m-a făcut să lipsesc în meciul cu Italia, din Billie Jean King a trecut, din fericire. Acum, mă pot bucura de aceste săptămâni, în sfârșit eliberată de problemele fizice. Abia așteptam acest moment. 

Madridul și Roma sunt turnee de care sunt foarte atașată, pentru mediu, pentru amintiri și pentru numărul mare de fani care mă înconjoară cu afecțiune. Sunt mulți spectatori români la ambele turnee și de aceea, pentru mine, aceste două competiții sunt ca o a doua casă", a spus Simona Halep, pentru Gazzetta dello Sport. 

În primul tur al turneului de la Madrid, Halep a câștigat cu 6-0, 7-5 în fața Sarei Sorribes Tormo. În runda următoare, românca va juca cu Saisai Zheng (locul 57 WTA).

Reclamă

După turneul de la Madrid, Simona Halep va participa la competiția de la Roma (8-16 mai). Va fi ultimul turneu înainte de al doilea Grand Slam al anului, Roland Garros (30 mai – 13 iunie).

Simona Halep, mare favorită împotriva chinezoaicei Saisai Zheng

În primul tur, Zheng a eliminat-o pe poloneza Magda Linette (locul 48 WTA), scor 6-2, 3-6, 6-1. Ținând cont de statutul celor două jucătoare, specialiștii se așteaptă la o victorie clară a Simonei Halep.

"Viteza și defensiva lui Halep sunt printre cele mai bune din turneu și, de asemenea, a găsit multă adâncime și putere în loviturile sale împotriva lui Sorribes Tormo. Jocul ei la retur este, de asemenea, o amenințare considerabilă pentru orice adversar.

Reclamă 4 / 0/3

Forma lui Zheng înaintea meciului cu Halep nu este deosebit de bună. Dacă chinezoaica nu reușește să-și găsească consistența încă de la început, Zheng va fi aproape sigur pedepsită de Halep. Predicția noastră este că Halep va câștiga în două seturi", au scris jurnaliștii de la Sportskeeda.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și