Închide meniul

Simona Halep, câştiguri record din tenis. Românca este surclasată doar de Serena şi Venus Williams

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 15:34

Simona Halep, câştiguri record din tenis. Românca este surclasată doar de Serena şi Venus Williams

Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

Simona Halep are câştiguri record din tenis. Fostul lider WTA este pe locul trei all-time, în clasamentul sumelor câştigate în sportul alb. Românca este surclasată doar de surorile Serena şi Venus Williams, care se apropie de retragere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Site-ul oficial al WTA a publicat lista cu sumele de bani încasate de jucătoarele încă în activitate. Simona Halep a depăşit suma de 40 de milioane de euro, acumulate doar din tenis, odată cu succesul de la Toronto.

Simona Halep, câştiguri record din tenis. Românca este surclasată doar de Serena şi Venus Williams

După succesul de la Toronto, Simona Halep a câştigat un cec în valoare de 439.700 dolari. În urma acestuia, a depăşit suma de 40 de milioane de euro câştigate de-a lungul carierei de jucătoare profesionistă de tenis.

Românca este depăşită de americancele Williams. Serena are peste 90 de milioane câştigate din tenis, având 23 de turnee de Grand Slam în palmares, iar lui Venus i-au intrat în conturi peste 42 de milioane de dolari, Simona Halep fiind aproape de a o detruna de pe locul secund al acestui clasament.

Simona Halep se află în faţa unor jucătoare precum Maria Sharapova, Caroline Wozniacki şi Victoria Azarenka, toate cele trei câştigând sub 30 de milioane de dolari în carierele lor.

Reclamă

Simona Halep – Veronika Kudermetova, LIVE SCORE, ora 02:00

Simona Halep şi Veronika Kudermetova se vor afla în faţa celei de-a patra întâlniri directe din circuit. Rusoaica de pe locul 20 WTA nu a reuşit să câştige set în faţa Simonei în niciun meci de până acum.

Ultimul duel dintre cele două a avut loc chiar în acest an, la Melbourne Summer Set 1. În finală, Simo se impune clar, cu scorul de 6-2, 6-3. Celelalte două meciuri dintre cele două au avut loc în 2021, la Australian Open, când românca se impunea cu 6-1, 6-3, şi la Moscova, partidă câştigată de Halep cu 6-1, 7-6 (4).

Veronika Kudermetova a eliminat-o în primul tur pe Barbora Krejcikova, jucătoare ajunsă pe locul 19 WTA. Rusoaica s-a impus lar, cu scorul de 6-3, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre Simona Halep şi Veronika Kudermetova va fi ultima a zilei de pe Terenul 3, din complexul de la Cincinnati. Partida va fi precedată de trei partide din circuitul feminin şi un meci din circuitul feminin, Madison Keys – Jelena Ostapenko.

Prima reacție a Simonei Halep, după victoria cu Anastasia Potapova

Simona Halep a obținut o victorie muncită cu Anastasia Potapova, iar diferența a fost făcută mereu în finalul seturilor. În turul al doilea, Simona Halep va juca cu Veronika Kudermetova. Marea noastră campioană își continuă seria victoriilor, după triumful fantastic de la Toronto.

„A fost o luptă dură, dar mă bucur că am reușit să câștig. Le multumesc fanilor care au venit să mă susțină și mi-au dat putere să lupt. Am luptat până la capăt, Anastasia este luptătoare, am luptat amândouă. Am fost obosită, dar mă bucur că am reușit să câștig. Mă bucur de această perioadă (n.r. – revenire în top 10), sunt totuși acum prea obosită să mă gândesc la alt obiectiv. O iau meci cu meci„, a spus Simona Halep.

Recomandări
  • Simona Halep, câştiguri record din tenis
  • Serena şi Venus Williams sunt cele care o surclasează pe româncă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și