Închide meniul
Foto

Simona Halep, pe „modelul Barbie”. Apariţie spectaculoasă, pe un iaht, într-un costum de baie roz!

Publicat: 16 august 2023, 17:40

Reclamă
Simona Halep, pe „modelul Barbie”. Apariţie spectaculoasă, pe un iaht, într-un costum de baie roz!

Simona Halep a luat o decizie radicală

Simona Halep s-a mutat definitiv din România / Instagram

Simona Halep a ajuns pe „modelul Barbie” în aşteptarea verdictului din cazul de dopaj. Dacă în alţi ani era în toi cu pregătirile pentru turneul de Grand Slam de la US Open, de această dată „Simo” este obligată să stea departe de competiţiile WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca în vârstă de 31 de ani tocmai a suferit o prăbuşire dramatică în clasamentul mondial. Fără să mai joace un meci de un an, Halep a coborât 520 de locuri şi a ajuns pe poziţia a 578-a.

Simona Halep, pe „modelul Barbie” în vacanţă

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a fost audiată la Tribunalul Sports Resolutions de la Londra, la finalul lunii iunie. Nu a primit încă verdictul şi a evitat să mai ofere declaraţii în spaţiul public. Totuşi, „Simo” şi-a surprins fanii cu o imagine postată pe reţelele sociale.

Simona Halep şi-a schimbat fotografia de profil de pe contul de Instagram, acolo unde are peste 1.700.000 de urmăritori. A avut o apariţie spectaculoasă, pe un iaht, într-un costum de baie roz!

Simona Halep, într-un costum de baie roz
Simona Halep, într-un costum de baie roz

Este noua modă care a dat peste cap mapamondul, după apariţia filmului „Barbie”. Acesta are un succes uriaș și a ajuns la vânzări globale de bilete care au depășit 1 miliard de dolari!

Reclamă

Este prima poză postată de Simona Halep zâmbind, în ultimele luni. Imaginea le dă speranţe fanilor ei, care aşteaptă să o vadă din nou la fileu. 24 de turnee a câştigat constănţeanca în întreaga carieră. Ultima dată a triumfat în urmă cu un an, la Toronto. Peste 40 de milioane de dolari a câştigat Halep, din tenis.

Dezvăluirile lui George Cosac, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep

George Cosac şi-a amintit de o declaraţie a lui Darren Cahill, din perioada în care australianul era antrenorul Simonei Halep. Preşedintele FRT a mărturisit că fostul tehnician al româncei era surprins de faptul că aceasta nu se bucură de toată susţinerea românilor, deşi a făcut istorie în tenis.

Diferența între mentalitatea românilor, adică a noastră și mentalitatea australienilor. El spunea în felul următor: în momentul în care se întâmplă ceva cu un supercampion într-un anumit domeniu, sunt cu toții în spatele lui, să-l ajute să revină, să fie acolo unde a fost pentru că el reprezintă Australia. În schimb, în România abia așteptați ca cineva să pățească ceva, să dați cu pietre în el, să-l ajutați să cadă mai tare, așa spunea”, a declarat George Cosac, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, George Cosac este de părere că Simona Halep va primi cel puţin un an de suspendare, ca urmare a faptului că a fost depistată cu Roxadustat la testele anti-doping de după US Open 2022.

„Din punctul meu de vedere, îi vor da minimum un an Simonei ca ei să-și acopere această perioadă în care ea nu a jucat. Dacă vor spune că este nevinovată, cu siguranță vor trebui să răspundă ei pentru prejudiciile enorme de imagine și tot ce s-a întâmplat vizavi de ea”, a mai spus Cosac.

Anunţ îngrijorător făcut de preşedintele FRT

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a dezvăluit că mulţi dintre cei care au susţinut-o pe româncă, de când a început scandalul de dopaj, s-au dezis de ea pe parcurs.

Acesta este regulamentul, indiferent că te numești Djokovic sau Williams, că ești fost lider mondiali. Punctele în tenis țin exact 12 luni. În momentul în care s-au împlinit 12 luni dispar, calculatorul ți le scoate din sistem. Atâta timp cât n-ai jucat, sigur că vei pierde absolut toate punctele.

Asta e ceva ce aș dori să adaug, este faptul că nu se rezolvă mai repede problema ei, că nu reușesc să dea un verdict. Îmi pare rău că foarte mulți dintre cei care au iubit-o pe Simona și care i-au fost alături, acum oarecum s-au dezis de ea”, a declarat George Cosac.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și