Închide meniul

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Jasmine Paolini. Cum a reușit să revină de la 0-1 la seturi. „Nu am avut timp să fac nimic la început!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 21:20

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Jasmine Paolini. Cum a reușit să revină de la 0-1 la seturi. „Nu am avut timp să fac nimic la început!

Simona Halep, după victoria cu Jasmine Paolini

Profimedia

Simona Halep a recunoscut că Paolini a surprins-o în startul meciului. „Simo” a schimbat însă ritmul și a reușit să o pună în dificultate pe adversara ei, chiar dacă s-a enervat la culme în primul set.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Jasmine Paolini

„Sunt foarte uşurată că am putut câştiga acest meci, a fost unul foarte, foarte greu. A jucat atât de rapid, atât de puternic, încât la început nu aveam timp să fac nimic pe teren, dar apoi am încercat să joc cu mai mult <slice>, să schimb ritmul şi până la urmă am reuşit să-i tai jocul şi apoi să fiu mai agresivă şi să domin finalul meciului. (n.r. – despre ieşirile ei nervoase).

Îmi cer scuze de asta, nu e frumos, dar uneori am nevoie să fac asta. De fapt, am crezut că am o şansă de a câştiga, de a întoarce meciul, de aceea am luptat până la final şi nu am renunţat. Acesta este principiul meu acum şi sunt fericită că am putut să o fac sută al sută astăzi.

(n.r. – de ce şi-a dat jos bluza cu mânecă lungă la începutul setului al treilea) Am uitat-o acasă pe cealălaltă. Nu mai aveam alta, tocmai mi-am schimbat ţinuta şi aceea era udă şi nu o mai puteam purta. M-a ajutat îns etul al doilea să mă încălzesc, pentru că mi-a fost un pic frig în primul set, simţeam că nu sunt acolo, de aceea am îmbrăcat-o”, a spus Simona Halep, după meciul cu Jasmine Paolini. 

Halep va evolua în turul următor cu Jaqueline Cristian, locul 100 WTA, beneficiară a unui wildcard, sau cu rusoaica Veronika Kudermetoba, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 4.

Reclamă

Calificarea în sferturi este recompensată la competiţia din oraşul austriac cu un premiu de 4.677 de euro şi cu 60 de puncte WTA.

Simona Halep – Jasmine Paolini 4-6, 7-5, 6-0

Simona Halep a început catastrofal meciul cu Jasmine Paolini. Românca i-a luat doar două puncte adversarei în primele trei game-uri. „Simo” a avut și câteva ieșiri nervoase și a pierdut setul cu 4-6.

Jocul româncei s-a schimbat însă radical în setul al doilea. Jocul a fost mult mai echilibrat. Halep s-a salvat și a rămas în meci, reușind să câștige game-ul pe propriul serviciu la 5-4 pentru adversară. Românca a fost mai lucidă în prelungiri și a câștigat setul cu 7-5.

Reclamă 4 / 0/3

În decisiv, Simona Halep ne-a amintit de perioada ei de grație. Nu i-a lăsat nicio șansă lui Paolini, care s-a prăbușit de tot. A fost 6-0 în decisiv pentru româncă, care s-a calificat în semifinale la Linz. După victoria cu Jasmine Paolini, Simona Halep e sigură că va încheia anul 2021 în top 20 WTA.

Recomandări
  • Simona Halep, prima reacție după victoria cu Jasmine Paolini
  • Cum a reușit să revină de la 0-1 la seturi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și