Închide meniul

Simona Halep, reacție fabuloasă după anunțul retragerii Serenei Williams: ”M-a ‘omorât‘! Niciodată nu se va mai întâmpla asta!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 august 2022, 9:31

Simona Halep, reacție fabuloasă după anunțul retragerii Serenei Williams: ”M-a ‘omorât‘! Niciodată nu se va mai întâmpla asta!”

Simona Halep și Serena Williams

Simona Halep și Serena Williams / Profimediaimages

Simona Halep a avut o reacție fabuloasă după anunțul retragerii Serenei Williams. Legendara sportivă din SUA va pune capăt unei cariere de 27 de ani, iar ”Simo” a avut un discurs memorabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a avut doar cuvinte de laudă la adresa Serenei Williams. Campioana noastră a învins-o pe marea sportivă în finala Wimbledon 2019, scor 6-2, 6-2. Atunci, Serena a refuzat să ia trofeul de finalistă.

Simona Halep, reacție fabuloasă după anunțul retragerii Serenei Williams

„Nu am urmărit acest lucru, să o egalez! Pentru că știam că nu am nicio șansă! Dar de fiecare dată când am jucat împotriva ei am învățat câte ceva. Ea este super profesionistă și super încrezătoare pe terenul de tenis. Cred că are o mulțime de calități ca și jucătoare de tenis!

Îmi amintesc în anul 2013, atunci când am jucat împotriva ei în semifinale la Roma. M-a ‘omorât‘! Dar în acel an nu a pierdut nici măcar un meci pe zgură! Deci ea a fost singura care a dominat tenisul atâția ani la rând. Și cred că niciodată nu se va mai întâmpla asta”, a declarat Simona Halep, la conferința de presă.

Simona Halep, prima reacție după calificarea în sferturi la Toronto

Simona Halep (15 WTA, 30 de ani) a oferit prima reacție după calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Toronto. Campioana noastră a eliminat-o pe Jil Teichmann în minimum de seturi, scor 6-2, 7-5, și se pregătește acum pentru duelul “de foc” cu Cori Gauff (11 WTA, 18 ani).

Reclamă

“Întotdeauna este bine când ai publicul de partea ta. Îți dă energia de care ai nevoie și te ajută să lupți pentru fiecare minge. Le mulțumesc tuturor că au venit astăzi la meci.

A fost foarte greu din cauza vântului. N-am simțit mingea, a fost greu și la retur, dar sunt fericită că am arătat că sunt pregătită să joc în aceste condiții. 

(N.r. – Despre Cori Gauff) O cunosc foarte bine, am jucat de mai multe ori împotriva ei. Mă aștept la o luptă dură, va fi o provocare pentru mine și sper să dau tot ce am mai bun în fața ei.”, a spus Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, calificare dramatică la Toronto

Halep a avut nevoie de o oră și 31 de minute ca să treacă de sportiva din Elveția în vârstă de 25 de ani.

Teichmann i-a pus mari probleme Simonei în setul secund, însă campioana noastră și-a păstrat calmul, a făcut break-ul la scorul de 5-5, și a reușit să tranșeze partida în minimum de seturi.

La finalul duelului din Canada, Simona Halep a dezvăluit că vântul i-a dat mari bătăi de cap, dar a reușit să-i facă față și să se califice mai departe.

Pentru “Simo” urmează meciul cu Cori Gauff, jucătoare pe care a mai întâlnit-o de 3 ori de-a lungul timpului. În optimi, sportiva din SUA a învins-o în decisiv pe Aryna Sabalenka, scor 7-5, 4-6, 7-6(4).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și