Închide meniul

Simona Halep, reacție genială după victoria cu Veronika Kudermetova. „Voi juca cu o altă rusoaică în runda următoare?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2021, 20:59

Simona Halep, reacție genială după victoria cu Veronika Kudermetova. „Voi juca cu o altă rusoaică în runda următoare?

Simona Halep, reacție genială după victoria cu Veronika Kudermetova

Profimedia

Simona Halep, care le-a învins până acum la Moscova pe Anastasia Potapova și Veronika Kudermetova, nu a știut la finalul meciului cu cine va juca în sferturi. Românca s-a obișnuit deja cu adversarele din Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, reacție genială după victoria cu Veronika Kudermetova

„A fost un meci greu. Am știut că, chiar daca voi câștiga primul set, va fi o luptă dificilă. Poate am făcut câteva greșeli și am luat decizii greșite, trebuia să rămân concentrată până la capăt. Ea și-a ridicat mult nivelul de joc în setul al doilea. Sunt fericită până la urmă cu victoria.

Vă mulțumesc că ați venit! Este mereu o plăcere să joc aici. Sper ca în runda următoare să joc un tenis bun. Voi juca împotriva altei rusoaice în runda următoare sau nu?”, a spus Simona Halep, la finalul meciului. 

În ciuda așteptărilor lui Simo, ea nu se va duela cu o altă rusoaică în sferturi. Simona Halep va juca împotriva grecoaicei Maria Sakkari, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 3. Meciul va avea loc vineri, 22 octombrie, în jurul orelor 16:30 – 17:00.

Simona Halep – Veronika Kudermetova 6-1, 7-6

Simona Halep a închis primul set în doar 31 de minute, dar s-a chinuit în partea a doua. Românca a avut o șansă să câștige meciul mai devreme, la 5-4 în setul al doilea, dar nu a reușit să facă brake-ul.

Reclamă

Kudermetova, în ciuda creșterii spectaculoase în joc din setul al doilea, nu a reușit să răstoarne și scorul. A fost nevoie de tie-break pentru ca Simona Halep să închidă meciul.

S-a terminat 6-1, 7-6 pentru jucătoarea din România. Este pentru prima dată după multă vreme când Simona Halep ajunge în sferturile unui turneu WTA. Ultima dată se întâmpla în luna aprilie, la Stuttgart, când se oprea în semifinale.

Accederea în această fază este recompensată la Kremlin Cup, turneu pe care Halep l-a câştigat în 2013, cu un premiu de 15.500 de dolari şi cu 100 de puncte WTA. De asemenea, ea şi-a asigurat urcarea pe locul 17 WTA, începând de luni.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și