Închide meniul

Simona Halep, ultimul asalt din 2021! „Simo” și-a anunțat prezența la un nou turneu. Cu ce vedete se va duela

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2021, 20:38

Simona Halep, ultimul asalt din 2021! „Simo și-a anunțat prezența la un nou turneu. Cu ce vedete se va duela

Simona Halep, încasări uriașe din tenis

Profimediaimages

Simona Halep va participa la un turneu demonstrativ la Johannesburg (Africa de Sud), în perioada 18-19 decembrie, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, ultimul turneu din 2021

Potrivit presei internaţionale, la turneul Africa Cares vor mai fi prezente fostele legende WTA, Venus Williams şi Martina Hingis.

Un alt participant va fi Khololwam Montsi, considerată o stea în ascensiune în Africa de Sud, dar în prezent pe locul 780 ATP. Ceilalţi participanţi vor fi anunţaţi în două săptămâni.

Simona Halep a jucat la începutul lunii noiembrie la turneul WTA Linz, unde s-a retras în faza semifinalelor, din cauza problemelor medicale. „Simo” ar fi trebuit să se dueleze cu o altă româncă, Jaqueline Cristian. După turneul din Austria, fostul lider WTA anunța că va reveni pe teren în 2022.

Reclamă

Citește și:

2021, an de coşmar pentru Simona Halep

Constănţeanca se vede în faţa unuia dintre cele mai grele momente din carieră. După o lungă perioadă, fostul lider mondial încheie un an calendaristic fără niciun trofeu oficial câştigat. În Austria a fost aproape să dea lovitura pe care o tot aştepta.

Halep a obţinut totuşi o performanţă importantă în Austria. Cele 110 puncte WTA pe care şi le-a asigurat au ajutat-o să revină în TOP 20 WTA. A fost ajutată de jocul rezultatelor. La plecarea din ţară, Simona nici nu lua în calcul un astfel de scenariu.

Cred că sunt departe de TOP 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față, mă interesează să îmi revin la rimul meu și la nivelul pe care sunt convinsă acum că pot să îl ating din nu„, a precizat, pe aeroport, fostul lider WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep, ultimul asalt în 2021
  • „Simo” și-a anunțat prezența la un nou turneu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și