Închide meniul

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2024, 14:16

Reclamă
Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma

Sorana Cîrstea/ Profimedia

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 32 WTA, a fost eliminată în optimi la turneul de 1000 de puncte WTA de la Roma. Madison Keys, jucătoarea clasată pe locul 16 WTA, a învins-o pe româncă în două seturi, scor 6-2, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Soranei Cîrstea a fost întreruptă timp de aproape 40 de minute în setul secund, după ce doi indivizi au invadat terenul și au aruncat cu o substanță albă, pe suprafața de joc.

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma

Partida Soranei cu Madison Keys a durat o oră și cinci minute. Pentru prezenţa în optimi, românca a câștigat un premiu de 52.480 de euro şi 120 de puncte WTA.

La scorul de 3-1 pentru Keys în setul secund şi 0-15 pe serviciul româncei, doi tineri au pătruns pe unul din principalele terenuri de la Foro Italico, Pietrangeli, surprinzând forţele de ordine.

Cu veste portocalii, cei doi tineri au vărsat o substanţă lichidă şi confetti pe zgura, înainte de a fi evacuaţi de forţele de ordine. Meciul a fost întrerupt circa un sfert de oră din cauza acestui incident.

Reclamă
Reclamă 4

Cîrstea a câştigat primele sale două confruntări cu Keys (29 ani, 16 WTA), în 2019, la Madrid, în primul tur, cu 3-6, 6-4, 6-1, şi în 2023, în turul al doilea la Indian Wells, după ce americanca a abandonat la scorul de 6-1, acesta fiind primul succes al americancei în meciurile directe.

Sorana Cîrstea a uimit pe toată lumea şi a anunţat obiectivul în tenis, la 34 de ani

Sorana Cîrstea şi-a anunţat obiectivul setat pentru finalul carierei. Românca ajunsă la 34 de ani susţine că mai joacă doar pentru a obţine un titlul de Grand Slam. Cunoscută drept o jucătoare cu un potenţial uriaş, ea nu a trecut de sferturile de finală la Grand Slam-uri, performanţe reuşite în 2009 la Roland Garros şi în 2023 la US Open.

Ai mereu acele obiective în minte. Vreau să fiu în top 20 dar, în momentul în care voi fi acolo, știu că voi dori să fiu în top 10. Întotdeauna vrei mai mult, clasamentul este doar o consecință zilnică a muncii.

Reclamă

Mi-ar plăcea să câștig un Grand Slam, încă sper să o fac, de aceea continui sa joc. Dacă îmi dai de ales, voi alege Wimbledon. Sunt foarte bună prietenă cu Angelique Kerber, așa că mi-ar plăcea să joc împotriva ei o finală la All England Club. Ea a câștigat deja Wimbledon, m-ar putea lăsa să câștig eu (n.r. râde).

Am avut rezultate bune, am învins jucătoare foarte bune, treaba este că toată lumea din față joacă bine, nivelul este mai bun în fiecare zi. Dar sunt mândră pentru că de-a lungul carierei am avut întotdeauna rezultate bune”, a spus Sorana Cîrstea, citată de Punto de Break.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și