Închide meniul

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open

Alex Masgras Publicat: 16 aprilie 2024, 17:29

Reclamă
Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open

Sorana Cîrstea, în timpul meciului cu Qinwen Zheng de la WTA Stuttugart / Profimedia

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Românca a petrecut doar 76 de minute pe teren în duelul cu finalista de la Australian Open din acest an, Qinwen Zheng.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul 7 WTA s-a impus cu 6-2, 6-3 în primul tur de la Stuttgart şi se pregăteşte pentru duelul cu câştigătoarea dintre Marta Kostyuk şi Laura Siegemund.

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open

Qiwen Zheng a început foarte bine partida cu Sorana Cîrstea. Chinezoaica a reuşit două break-uri şi, în ciuda unui break recuperat de româncă, numărul 7 WTA nu a avut emoţii în a închide primul set cu 6-2.

Setul secund s-a desfăşurat aproape după aceleaşi coordonate. Zheng s-a distanţat rapid la 4-0, Cîrstea a recuperat un break, după care a închis meciul cu 6-3 în setul secund. Aceasta a fost prima întâlnire dintre cele două jucătoare.

Sorana Cîrstea va primi un punct în clasamentul WTA pentru prezenţa pe tabloul principal de la Stuttgart şi un cec în valoare de 8.550 de dolari.

Reclamă

„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”

Carlos Martinez a făcut dezvăluiri despre colaborarea cu Simona Halep şi a făcut şi o predicţie uriaşă. Antrenorul spaniol e convins că Halep va primi un wild card pentru a participa la Roland Garros şi a plusat că românca are capacitatea de a câltiga al doilea turneu de Grand Slam al anului.

De asemenea, Carlos Martinez a spus că Darren Cahill l-a contactat pentru a se oucpa de pregătirea Simonei Halep.

„Nu mai știu exact dacă era înainte sau după Crăciun. Darren Cahill m-a contactat primul, să mă întrebe dacă sunt liber, dar nu mi-a zis numele jucătoarei care mă voia ca antrenor. Cu Simona mă știam din circuit, câteodată se mai antrena împreună cu jucătoarele pe care le pregăteam. Când a aflat vestea de la TAS m-a sunat imediat. Mi-a zis: <Carlos, am câștigat. Mă bucur cateva zile cu familia, apoi trecem la treaba>. Am venit la București, ne-am pregătit pentru Miami. Nu am fost emoționat când m-am întâlnit cu ea. Am stabilit foarte rapid o bună conexiune. Nu mi-a fost, și nu-mi e, teamă de provocarea de a antrena o astfel de jucătoare.

Reclamă 4 / 0/3

Simona se antrenează bine, nu mă plâng. Dar mi-a spus că, deși muncește mult la pregătire, în meciuri i se <umflă vena de la gât> când e aproape de a pierde și își ridică nivelul jocului pentru că urăște să iasă învinsă de pe teren. Da, în principiu Simona va juca la Roland Garros. Sigur, îi trebuie un wildcard, dar cred că va fi prezentă la Paris. Și poate câștiga acel turneu de Grand Slam”, a spus Carlos Martinez într-un interviu acordat lui Daniel Spatz.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și