Închide meniul

„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2024, 8:29

Reclamă
„I se umflă vena la gât când pierde! Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!

Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep

Simona Halep, la revenirea în ţară / Captură Antena Sport

Carlos Martinez a făcut dezvăluiri despre colaborarea cu Simona Halep şi a făcut şi o predicţie uriaşă. Antrenorul spaniol e convins că Halep va primi un wild card pentru a participa la Roland Garros şi a plusat că românca are capacitatea de a câltiga al doilea turneu de Grand Slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Carlos Martinez a spus că Darren Cahill l-a contactat pentru a se oucpa de pregătirea Simonei Halep.

Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep

„Nu mai știu exact dacă era înainte sau după Crăciun. Darren Cahill m-a contactat primul, să mă întrebe dacă sunt liber, dar nu mi-a zis numele jucătoarei care mă voia ca antrenor. Cu Simona mă știam din circuit, câteodată se mai antrena împreună cu jucătoarele pe care le pregăteam. Când a aflat vestea de la TAS m-a sunat imediat. Mi-a zis: <Carlos, am câștigat. Mă bucur cateva zile cu familia, apoi trecem la treaba>. Am venit la București, ne-am pregătit pentru Miami. Nu am fost emoționat când m-am întâlnit cu ea. Am stabilit foarte rapid o bună conexiune. Nu mi-a fost, și nu-mi e, teamă de provocarea de a antrena o astfel de jucătoare.

Simona se antrenează bine, nu mă plâng. Dar mi-a spus că, deși muncește mult la pregătire, în meciuri i se <umflă vena de la gât> când e aproape de a pierde și își ridică nivelul jocului pentru că urăște să iasă învinsă de pe teren. Da, în principiu Simona va juca la Roland Garros. Sigur, îi trebuie un wildcard, dar cred că va fi prezentă la Paris. Și poate câștiga acel turneu de Grand Slam”, a spus Carlos Martinez într-un interviu acordat lui Daniel Spatz.

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA

Simona Halep a coborât în clasamentul WTA. Fostul lider mondial a revenit în circuit la Miami Open, dar meciul cu Paula Badosa a fost singurul pe care românca l-a disputat. Rămasă cu cele 10 puncte primite în Florida, Simona Halep a coborât două locuri de la ultima actualizare a clasamentului, fiind pe locul 1146.

Reclamă

Sorana Cîrstea, cea care se pregăteşte pentru turneul de la Stuttgart, a rămas pe locul 29. Ea este urmată în ierarhie de Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, celelalte jucătoare din Top 100 ale României.

Sorana Cîrstea este în continuare jucătoarea din România clasată cel mai bine în ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicităţii luni, potrivit news.ro.

Cîrstea se menţine pe locul 29, cu 1748 de puncte. Simona Halep, revenită în circuit după o suspendare îndelungată, a coborât două locuri şi este pe 1146, cu 10 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

În clasamentul WTA de luni, a doua româncă este Ana Bogdan, care se menţine pe locul 64, cu 1054 puncte. Jaqueline Cristian a înregistrat o urcare de un loc şi este pe 74, cu 950 de puncte

Dincolo de top 100, Irina Begu ocupă locul 128, cu 612 puncte, după o coborâre de o poziţie.

Irina Bara a urcat un loc şi este pe 155, cu 481 de puncte. În top 200 mai sunt Gabriela Ruse (locul 162, 460 de puncte,menţinere), Anca Todoni (locul 191, cu 390 puncte, în menţinere) şi Miriam Bulgaru (locul 195, 386 de puncte, coborâre de 11 locuri).

În fruntea clasamentului se află în continuare poloneza Iga Swiatek, cu 10.835 de puncte, urmată de belarusa Aryna Sabalenka, cu 8.045 de puncte, iar pe trei se află Coco Gauff (SUA), cu 7.205 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și