Închide meniul

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 1 la Transylvania Open! Primele două favorite s-au retras

Alex Masgras Publicat: 14 octombrie 2023, 9:24

Reclamă
Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 1 la Transylvania Open! Primele două favorite s-au retras

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 1 la Transylvania Open

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci la US Open 2023 / Profimedia

Sorana Cîrstea va fi cap de serie numărul 1 la Transylvania Open, după ce primele două favorite s-au retras. Turneul de la Cluj se desfăşoară în perioada 14-22 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (numărul 26 mondial) va fi principala favorită a turneului Transylvania Open (WTA 250), care ca debuta luni, în BT Arena din Cluj-Napoca, după ce Caroline Garcia şi Donna Vekic au declarat forfait, au anunţat organizatorii, potrivit agerpres.ro.

Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 1 la Transylvania Open!

Franţuzoaica Garcia (10 WTA) şi croata Vekic (21 WTA) au anunţat vineri că se retrag, din motive medicale.

Calificările vor debuta sâmbătă 14 octombrie, cu 16 jucătoare la start, între care şi patru jucătoare din România: Ilona Georgiana Ghioroaie, Maria Sara Popa şi două tinere care au primit wild card-uri din partea organizatorilor: Briana Szabo şi Mara Gae, câştigătoarea US Open în acest an, în proba de dublu a junioarelor. La doar 17 ani, Mara Gae îşi va face debutul în circuitul profesionist de tenis.

Pe tabloul principal de simplu se află cinci jucătoare din România: Sorana Cîrstea (26 WTA), Patricia Ţig (locul 481 WTA – clasament protejat), Ana Bogdan (locul 72 WTA), Jaqueline Cristian (locul 100 WTA) şi alte două jucătoare care au primit wild card-uri: Gabriela Ruse (locul 185 WTA) şi Miriam Bulgaru (205 WTA).

Reclamă

Transylvania Open, dotat cu premii totale de 259.303 dolari în acest an, a fost desemnat cel mai bun turneu din lume în 2022 la categoria WTA 250.

Programul meciurilor de sâmbătă din calificări

Terenul 1 (11:00)

Reclamă 4 / 0/3
  • Ankita Raina (India) – Ilona-Georgiana Ghioroaie
  • Mara Gae – Martha Matoula (Grecia)
  • Ekaterina Makarova (Rusia) – Briana Szabo

Terenul 2 (11:00)

  • Susan Bandecchi (Elveţia) – Valentini Grammatikopoulou (Grecia)
  • Ipek Oz (Turcia) – Quinn Gleason (SUA)
  • Ilinca Amariei – Valeria Strahova (Ucraina)
  • Maria Sara Popa – Anastasia Soboleva (Ucraina)
  • Dalila Jakupovic (Slovenia) – Vivian Heisen (Germania)

Ion Ţiriac îi critică pe „călăii” Simonei Halep

Ion Ţiriac îi critică dur pe cei de la tribunalul Sport Resolutions, care au dictat suspendarea de patru ani a Simonei Halep din circuitul mondial, după ce a fost prinsă dopată cu Roxadustat. Simo a avut probleme şi cu paşaportul biologic.

Ţiriac condamnă modul în care a fost tratată Simona Halep, care a fost nevoită să aştepte aproape un an pentru a afla pedeapsa.

„De ce a trebuit să aştepte atât? De ce nu a doua zi? Mulţumesc, la revedere! Paşaport biologic şi după opt luni de zile vii înapoi să spui `auăleu, am uitat că a avut operaţie! Ia să scoatem afară!` De ce? Cum? Cine?”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și