Închide meniul

Sorana Cîrstea conduce în continuare româncele în clasamentul WTA! Cinci jucătoare din România au urcat în ierarhia feminină

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 decembrie 2023, 10:44

Sorana Cîrstea conduce în continuare româncele în clasamentul WTA! Cinci jucătoare din România au urcat în ierarhia feminină

Sorana Cîrstea conduce în continuare româncele în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea, în timpul turneului Transylvania Open / Profimedia

Sorana Cîrstea conduce în continuare româncele în clasamentul WTA! Jucătoarea din Târgovişte este în continuare cea mai bine clasată jucătoare din ierarhia feminină, ea fiind pe locul 26 şi în clasamentul actualizat de luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdna, Irina Begu, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Miriam Bulgaru sunt româncele care au urcat în clasamentul WTA în această săptămână.

Sorana Cîrstea conduce în continuare româncele în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Ea se menţine pe locul 26, cu 1765 de puncte, potrivit news.ro.

Ana Bogdan a urcat de pe locul 66 pe 64, cu 942 puncte, Irina Begu a urcat de pe 75 pe 74 cu 888 puncte, iar Jaqueline Cristian de pe 91 pe 89, cu 805 puncte.

În Top 200, Gabriela Ruse a urcat trei locuri şi se află pe 127, cu 573 puncte.

Reclamă

Irina Bara a coborât de pe 184 pe 185, cu 410 puncte, iar Miriam Bulgaru este pe locul 196, după o urcare de şase locuri, cu 390 puncte.

În fruntea clasamentului se află poloneza Iga Swiatek, cu 9295 de puncte, urmată de belarusa Arina Sabalenka, cu 9050 de puncte, iar pe trei se află Coco Gauff, cu 6580 de puncte.

Ion Ţiriac, discurs incredibil despre Simona Halep: „Asta înseamnă o pedeapsă cu moartea! E incorect şi ilegal”

Ion Ţiriac a avut un discurs incredibil despre Simona Halep şi cazul de dopaj în care este implicată românca. Miliardarul român a avut o nouă reacţie despre suspendarea de patru ani primită de fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros.

Reclamă 4 / 0/3

Suspendată drastic de ITIA după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat, Halep mai are o singură cale de atac. Încearcă să îşi dovedească nevinovăţia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Totuşi, audierile întârzie şi fostul lider WTA trece prin momente teribile.

Ţiriac este sigur că Simona Halep nu are nicio vină şi că ar trebui să fie lăsată să revină pe teren. „Sunt invenţii!”, a fost semnalul de alarmă tras de omul de afaceri.

„Din când în când e nedrept şi ilegal ce fac ei”

„Nu-mi spuneți că un jucător de tenis, de 32 de ani, care este negativ vineri, este pozitiv luni cu 0,02 din nu știu ce produs, care ar putea să fie sau nu fie în asta și asta. Și așteaptă de un an și jumătate să vadă ce este. Invenții. Nu e vorba doar de partea pozitivă. Uitați-vă la sângele ei. Când? În iulie anul trecut. Scuzați-mă! Ce ai făcut timp de nouă luni, șase luni? Vii azi cu chestia aia. Deci, privește în urmă și spune, cine acoperă ce?

Halep a făcut o singură greșeală. În momentul în care cineva zice ceva, ea trebuia să spună, <nu vorbi cu mine, vorbește cu echipa mea, ei sunt responsabili și îmi dau ce să beau atunci când mă antrenez. De la 15 ani, până la 32, am făcut 1.555 de controale și tot așa.> Nu totul este alb sau negru. Sunt de acord cu tine. Dar pot să îți spun cu mâna pe Biblie că, din când în când, e nedrept și incorect și ilegal, ceea ce fac ei.

Acum Simona trebuie să meargă la TAS, este o regulă că la Jocurile Olimpice, în aceeași zi, a doua zi, trebuie să te evalueze. Și la ora 6 seara, trebuie să dea o hotărâre. Șase avocați, două institute, toți, Federația Internațională, pentru noi este complet corect, fără penalizare”, a declarat Ion Ţiriac pentru euronews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și