Închide meniul

Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova

Alex Masgras Publicat: 9 mai 2024, 23:02

Reclamă
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova

Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 de la Roma, după un prim meci foarte bun la Foro Italico cu Brenda Fruhvirtova. Românca de pe locul 32 WTA este cap de serie numărul 28 şi a stat în primul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a obţinut calificarea în turul al treilea de la Roma după ce a trecut de Brenda Fruhvirtova, locul 102 WTA, scor 7-5, 6-0, după o oră şi 32 de minute de joc.

Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova

Sorana Cîrstea a avut nevoie de ceva timp pentru a se acomoda cu condiţiile de la Roma. În primul set au fost şapte break-uri. În cele din urmă, câştig de cauză a avut românca, ea fiind cea care s-a impus cu 7-5.

În setul secund, Cîrstea s-a impus cu 6-0, asta după trei game-uri lungi în debutul setului. În cele din urmă, ea a închis partida după 92 de minute de joc, în primul meci pe care l-a disputat cu Brenda Fruhvirtova.

În turul secund, Sorana Cîrstea va evolua împotriva câştigătoarei duelului dintre Ana Bogdan şi Marketa Vondrousova, campioana din 2023 de la Wimbledon.

Reclamă

Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA

Jaqueline Cristian a reuşit o revenire de excepţie la Roma! Într-un meci care a fost întrerupt de ploaie, numărul 68 WTA s-a impus în duelul cu Elina Avanesyan, după aproape trei ore de joc. Cristian a învins-o pe Avanesyan cu 5-7, 6-2, 6-2, după 2 ore şi 51 de minute de joc.

Ajunsă pe tabloul principal din postura de Lucky Loser, Jaqueline Cristian a profitat din plin de şansa pe care a avut-o, după retragerea Barborei Krejcikova, campioana din 2021 de la Roland Garros 2021. Astfel, ea a ajuns direct în turul secund de la Roma.

Cristian a reuşit primul break al partidei şi a avut şansa de a servi pentru set la 5-3, dar Avanesyan a realizat două break-uri la rând şi şi-a trecut primul set cu 7-5. În setul secund, Jaqueline Cristian a fost mult mai sigură pe propriul serviciu şi s-a impus cu 6-2. Tot cu 6-2 a câştigat şi decisivul, dar după alt scenariu. Din cele opt game-uri, doar două au fost câştigate de jucătoarea aflată la serviciu, aceea fiind Cristian.

Reclamă 4 / 0/3

Jaqueline Cristian a câştigat prima confruntare directă cu Avanesyan şi se pregăteşte pentru un duel cu Coco Gauff, campioana de la US Open 2023 şi numărul 3 WTA. Americanca a trecut în turul secund de poloneza Magdalena Frech, locul 55 WTA, scor 6-3, 6-3. Acesta va fi primul duel direct între Cristian şi Gauff.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu de la Imola. MP al Principatului Monaco, duminică, 15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY 13:39 FotoMilionară celebră, acuzată că a furat mobilă şi mai multe covoare persane. Femeia de 32 de ani este căutată şi de Fisc 12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” Vezi toate știrile
Citește și