Închide meniul

Sorana Cîrstea și-a aflat adversara din finala de la Strasbourg. La ce oră se joacă meciul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 mai 2021, 20:35

Sorana Cîrstea și-a aflat adversara din finala de la Strasbourg. La ce oră se joacă meciul

Profimediaimages

Sorana Cîrstea - Barbora Krejcikova, marea finală de la Strasbourg

Sorana Cîrstea – Barbora Krejcikova, marea finală de la Strasbourg. Jucătoarea din Cehia a învins-o în semifinale pe nemțoaica Jule Niemeier, scor 7-6, 6-3, 6-4. Cîrstea a avut și ea nevoie tot de trei seturi ca să se impună în semifinale. Românca a trecut cu 3-6, 6-4 și 6-2 de poloneza Magda Linette.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea – Barbora Krejcikova, marea finală de la Strasbourg

Cîrstea și Krejcikova s-au mai întâlnit doar de două ori până acum. Cele două și-au împărțit victoriile. Jucătoarea din Cehia s-a impus la prima confruntare directă, 6-4, 4-6, 6-0 la Nurnberg, în 2017, dar Sorana și-a luat revanșa anul trecut, la ITF Dubai, scor 7-6, 1-6, 6-3.

Calificarea în finală este recompensată la Strasbourg cu un premiu de 13.224 de euro şi cu 180 puncte WTA. Campioana va primi 23.548 de euro şi 280 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea are șansa să-și treacă în palmares al doilea titlu din 2021 și al treilea din întreaga carieră. Românca s-a impus anul acesta la Istanbul, unde a învins-o în finală pe Elise Mertens.

Meciul dintre Sorana Cîrstea și Barbora Krejcikova va avea loc sâmbătă de la ora 16:00, ora României.

Reclamă

Sorana Cîrstea: „Am jucat foarte solid”

Cîrstea s-a declarat încântată după victoria împotriva polonezei Magda Linette. Românca nu se aștepta să ajungă până în finală la Strasbourg.

„Cred că atât eu, cât și Magda, am jucat foarte solid. Chiar dacă am pierdut primul set, am simțit că joc bine. Am încercat să fiu mai inteligentă pe teren și să găsesc diverse soluții pentru a ataca. Asta a funcționat perfect.

Au fost destule schimburi lungi de mingi. Viteza a fost mare. Ambele am lovit puternic. Atunci când lovești puternic nu este ușor să schimbi direcția.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte mulțumită. Am venit la Strasbourg fără să știu cum mă voi simți pe teren. Nu aveam mari așteptări așa că e un sentiment grozav să fiu în finală”, a declarat Sorana Cîrstea după meci.

Sorana urcă până pe locul 53 după ce a trecut de semifinale, iar o victorie la acest turneu o va readuce în Top 50 WTA. Cea mai bună clasare din cariera Soranei a fost locul 21, ocupat în august 2013.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și