Închide meniul

Transylvania Open | Simona Halep, primele explicații după momentul de panică din meciul cu Varvara Gracheva. „Mi s-a blocat spatele!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 octombrie 2021, 19:33

Transylvania Open | Simona Halep, primele explicații după momentul de panică din meciul cu Varvara Gracheva. „Mi s-a blocat spatele!

Simona Halep

Profimedia

Problemele medicale nu se mai termină pentru Simona Halep. Halep a făcut semn către echipa medicală imediat după ce câștigat primul set cu Varvara Gracheva. Românca a acuzat probleme în zona lombară și a cerut time-out medical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, despre accidentarea de la Transylvania Open

„Mi s-a blocat spatele, durerea este mare. Nu te poți mișca. Am mai pățit asta. Am vrut să termin meciul, nu știu cum am câștigat.

E principiul meu de bază, nu pot renunța. Chiar dacă există durere, merg înainte. Am mai trecut prin dureri de spate, astăzi, acasă, a trebuit să lupt mai mult”, a spus Simona Halep, la finalul meciului cu Varvara Gracheva.

Halep a fost „măcinată” de accidentări în 2021, motiv pentru care a ratat turnee importante precum Roland Garros, Wimbledon sau Jocurile Olimpice.

Simona Halep a suferit o ruptură la gamba stângă, dar a avut și alte probleme medicale, acuzând dureri la umăr sau spate.

Reclamă

Simona Halep – Varvara Gracheva 6-4, 6-2

Simona Halep nu i-a dat nicio șansă adversarei la Cluj. Cu toate că a fost condusă cu 1-2 în primul set, „Simo” a revenit și a câștigat setul cu 6-4.

Halep a avut cele mai mari emoții după primul set, când a cerut intervenția medicilor. Românca a acuzat probleme în zona lombară și a cerut time-out medical.

După revenirea de la vestiare, jocul Simonei Halep nu a fost afectat de problemele medicale. Românca a închis setul la 6-2 și s-a calificat în sferturi la Transylvania Open.

Reclamă 4 / 0/3

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și