Închide meniul

Virginia Ruzici, mesaj emoţionant pentru Simona Halep: „Știu cât de puternică și de sinceră ești!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 mai 2023, 13:48

Virginia Ruzici, mesaj emoţionant pentru Simona Halep: „Știu cât de puternică și de sinceră ești!

Virginia Ruzici, mesaj emoţionant pentru Simona Halep

Virginia Ruzici şi Simona Halep / Instagram Virginia Ruzici

Virginia Ruzici a transmis un mesaj emoţionant de susţinere pentru Simona Halep. Fostul manager al campioanei noastre a avut o primă reacţie după apariţia noului caz de doping. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunţat că s-au găsit nereguli în paşaportul biologic al româncei de 31 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta mare jucătoare de tenis anunţă că este alături de „Simo” în cel mai greu moment al carierei. Virginia Ruzici este convinsă că Halep îşi va demonstra, în cele din urmă, nevinovăţia.

Virginia Ruzici, mesaj emoţionant pentru Simona Halep

Mă gândesc la tine, Simo, în urma ultimelor evenimente! Știu cât de puternică și de sinceră ești!

Sunt sigură că vei trece peste aceste momente dificile. Acesta este cu siguranță cel mai mare meci pe care trebuie să îl joci, dar sunt sigură că îl vei depăși!”, a fost mesajul postat de Virginia Ruzici pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Virginia Ruzici (@virginia_ruzici)

Şi Patrick Mouratoglou e sigur că se va face dreptate. Antrenorul Simonei a apelat la ajutorul mai multor experţi, care nu au găsit nimic neregulamentar la paşaportul biologic al româncei.

Paşaportul ei biologic este absolut normal. Toţi experţii pe care i-am rugat să se uite la buletin mi-au confirmat că totul e ok. Atitudinea ITF este nebună”, este mesajul postat de Mouratoglou pe contul oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Acuzaţia suplimentară, constând în neregulile din paşaportul biologic, s-a bazat pe o evaluare a profilului ABP al Simonei Halep de către un grup independent de experţi ABP. Această acuzaţie este separată şi în plus faţă de cea legată de Roxadustat, din august 2022, care a atras suspendarea provizorie iniţială a Simonei Halep.

Simona Halep s-a prăbuşit emoţional

Simona Halep a cedat nervos, după ce procesul său de dopaj a fost amânat pentru a treia oară. Românca a transmis un nou mesaj dur, dezvăluind că cei de la ITIA îi distrug reputaţia.

Procesul Simonei Halep ar fi trebuit să aibă loc la finalul acestei luni, însă a fost din nou amânat, pentru a treia oară. Românca a răbufnit din nou pe reţelele de socializare, unde a transmis un mesaj acid.

Din nou, sun devastată! ITIA mi-a amânat iar procesul, pentru a treia oară! Aştept să fiu judecată încă din luna octombrie. În decembrie, am demonstrat, graţie unor experţi, lotul din care provenea suplimentul contaminat, supliment din cauza căruia testul a ieşit pozitiv.

Am cerut, aşa cum sunt şi regulile anti-doping, un proces rapid: este dreptul meu, este scris în reguli!

Din păcate, ITIA mi-a amânat procesul de trei ori:

– refuzându-mi dreptul de a fi judecată de către un tibunal independent;

Reclamă

– refuzându-mi dreptul de a participa la vreun turneu în ultimele opt luni.

Acum ştiu că am ratat Australian Open, Roland Garros şi Wimbledon. Fără să mai menţionez că îmi voi pierde toate punctele şi clasarea mea.

Nu numai că îmi ucid reputaţia, dar de asemenea mă ucid pe mine ca sportiv profesionist, şi nici nu vreau să mai vorbesc despre consecinţele asupra sănătăţii mele mentale.

Nerespectarea regulilor de către ITF (ITIA) cu privire la audierea pe care o solicit este total lipsită de respect. Nu mai am cuvinte… Justiția amânată este justiție interzisă”, a notat Simona Halep pe contul oficial de Instagram.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și