Închide meniul
Foto

Simona Halep a fost cerută de soţie. Cum arată inelul de logodnă. Simo radiază de fericire

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2021, 15:59

Reclamă
Simona Halep a fost cerută de soţie. Cum arată inelul de logodnă. Simo radiază de fericire

Profimediaimages

Simona Halep a fost cerută de soţie

În poză, Simona zâmbeşte larg şi ţine mâna stângă, pe care se află inelul, la inimă, lăsând să se înţeleagă cât de important este acest moment pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Simona Halep, cerută în căsătorie / gsp.ro
Simona Halep, cerută în căsătorie / gsp.ro

Simona Halep a fost cerută de soţie de Toni Iuruc

Cei doi au o relaţie publică din 2019 şi, când bărbatul de 41 de ani a fost alături de Simona, la ceremonia în care preşedintele Klaus Iohannis a decorat-o cu Steaua României. „Am un iubit, o relație normală, mă simt bine. Dar aș vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis.

Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, declara Simona Halep în urmă cu ceva vreme.

Simona Halep revine pe teren

Campioana noastră a anunţat că va participa la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg. Acesta va fi primul turneu pentru Simo de la accidentarea suferită la Roma. Competiţia se desfăşoară pe iarbă şi este un turneu pregătitor pentru Wembley.

„Salutare! Am veşti foarte bune! Sunt foarte încântată să anunţ că voi participa la prima ediţie a turneului Bad Homburg. De-abia aştept să văd toţi fanii în tribune. Ne vedem curând”, a spus Simona, într-un clip postat pe reţelele de socializare.

Reclamă

Simona participă la turneul de 250 de puncte de la Bad Homburg, acolo unde şi-au mai anunţat deja prezenţa Petra Kvitova, Madison Keys, Maria Sakkari, Angelique Kerber, Jessica Pegula sau Amanda Anisimova.

Pe de altă parte, chiar dacă nu a participat la Roland Garros, Simona rămâne pe locul 3 WTA. Sofia Kenin era ultima jucătoare care o poate depăşi, dar ea a fost eliminată în optimile de la Openul francez.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și