Închide meniul

McGregor, asaltat de fani! Irlandezul a făcut show la ieșirea din restaurant – VIDEO

Florian Ceafalău Publicat: 4 iulie 2021, 17:39

Reclamă
McGregor, asaltat de fani! Irlandezul a făcut show la ieșirea din restaurant – VIDEO

Conor McGregor a fost așteptat de sute de fani la ieșirea din restaurant. Acesta a plecat în grabă în mașina sa de lux.

Profimedia

McGregor, asaltat de fani! Luptătorul de MMA a fost așteptat de sute de fani când a ieșit din restaurant. Acesta a fost să ia cina cu echipa sa după terminarea perioadei de pregătire. McGregor luptă week-end-ul viitor cu Dustin Poirier, în al treilea meci dintre cei doi. În ianuarie, Poirier l-a făcut KO pe McGregor în repriza a doua. De data aceasta, Conor promite că el va fi cel câștigător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul va avea loc în Las Vegas, pe 10 iulie în USA, adică 11 iulie, în jurul orei 05:00, în România. Cei doi vor lupta pentru a treia oară, ambii având câte o victorie prin KO. McGregor va face o avere din acest meci, ca de fiecare dată. Irlandezul va câștiga între 20 și 30 de milioane de dolari. De partea cealaltă, Poirier va încasa în jur de 5 milioane de dolari pentru acest meci.

McGregor, asaltat de fani! Sute de oameni îl așteaptă peste tot

Conor McGregor este un superstar în SUA. Sute de fani îl așteaptă pe irlandez peste tot pe unde merge. Fie că e vorba de antrenamente sau de ieșiri la restaurant, Conor este asaltat de fani de fiecare dată.

La fel s-a întâmplat în această dimineață. Conor a fost la un restaurant împreună cu echipa sa, acolo unde au luat masa împreună. Echipa lui McGregor a pus astfel punct perioadei de pregătire pentru meciul lui Conor. Aceștia au fost în Dubai și apoi în Los Angeles timp de 2 luni înainte de acest meci.

McGregor a executat câteva lovituri în aer în fața fanilor înainte să se urce în mașina sa de lux, un Rolls Royce de 200.000 de dolari, plecând în grabă acasă.

Reclamă

Pentru Conor urmează să facă slăbirea pentru cântarul ce va avea loc vineri, iar apoi duminică dimineața va avea loc meciul cu Poirier. Confruntarea dintre cei doi va putea fi urmărită fază cu fază pe www.AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și