Închide meniul

McGregor, asaltat de fani! Irlandezul a făcut show la ieșirea din restaurant – VIDEO

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 4 iulie 2021, 17:39

McGregor, asaltat de fani! Irlandezul a făcut show la ieșirea din restaurant – VIDEO

Conor McGregor a fost așteptat de sute de fani la ieșirea din restaurant. Acesta a plecat în grabă în mașina sa de lux.

Profimedia

McGregor, asaltat de fani! Luptătorul de MMA a fost așteptat de sute de fani când a ieșit din restaurant. Acesta a fost să ia cina cu echipa sa după terminarea perioadei de pregătire. McGregor luptă week-end-ul viitor cu Dustin Poirier, în al treilea meci dintre cei doi. În ianuarie, Poirier l-a făcut KO pe McGregor în repriza a doua. De data aceasta, Conor promite că el va fi cel câștigător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul va avea loc în Las Vegas, pe 10 iulie în USA, adică 11 iulie, în jurul orei 05:00, în România. Cei doi vor lupta pentru a treia oară, ambii având câte o victorie prin KO. McGregor va face o avere din acest meci, ca de fiecare dată. Irlandezul va câștiga între 20 și 30 de milioane de dolari. De partea cealaltă, Poirier va încasa în jur de 5 milioane de dolari pentru acest meci.

McGregor, asaltat de fani! Sute de oameni îl așteaptă peste tot

Conor McGregor este un superstar în SUA. Sute de fani îl așteaptă pe irlandez peste tot pe unde merge. Fie că e vorba de antrenamente sau de ieșiri la restaurant, Conor este asaltat de fani de fiecare dată.

La fel s-a întâmplat în această dimineață. Conor a fost la un restaurant împreună cu echipa sa, acolo unde au luat masa împreună. Echipa lui McGregor a pus astfel punct perioadei de pregătire pentru meciul lui Conor. Aceștia au fost în Dubai și apoi în Los Angeles timp de 2 luni înainte de acest meci.

McGregor a executat câteva lovituri în aer în fața fanilor înainte să se urce în mașina sa de lux, un Rolls Royce de 200.000 de dolari, plecând în grabă acasă.

Reclamă

Pentru Conor urmează să facă slăbirea pentru cântarul ce va avea loc vineri, iar apoi duminică dimineața va avea loc meciul cu Poirier. Confruntarea dintre cei doi va putea fi urmărită fază cu fază pe www.AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și