Închide meniul

Emma Răducanu, principala calitate: „Încerc să fiu una dintre cele mai deştepte”. Socrul lui Andy Murray o antrenează: „Este înfometată!”

Mihai Ispas Publicat: 5 iulie 2021, 14:18

Reclamă
Emma Răducanu, principala calitate: „Încerc să fiu una dintre cele mai deştepte. Socrul lui Andy Murray o antrenează: „Este înfometată!

Emma Răducanu spune că încearcă să fie una dintre cele mai deştepte jucătoare de tenis, pentru a compensa diferenţa de valoare

Profimedia

Emma Răducanu o va înfrunta, astăzi, după ora 18:00, pe Ajla Tomljanovic. Reprezentanta Marii Britanii a dezvăluit care sunt secretele ei pe terenul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, principala calitate: „Încerc să fiu una dintre cele mai deştepte jucătoare”

„Fiecare are armele sale. Nu simt că sunt cea mai rapidă, cea mai puternică sau că lovesc mingea cel mai tare, aşa că planul meu este să încerc să joc tactic, încerc să fiu una dintre cele mai deştepte. Cred că arma mea este că studiez jocul, încerc să găsesc o cale să câştig în acest fel.

Să joci pe terenul numărul 1 de la Wimbledon, mai ales după perioada cu Covid, cred că trebuie să te bucuri de fiecare moment. Dacă nu te distrezi aici, pe terenul 1, atunci unde să o faci?!”, a declarat Emma Răducanu, pentru BBC.

Răducanu, antrenată de socrul lui Andy Murray: „Este înfometată!”

Jucătoarea în vârstă de 18 ani, debutantă la un turneu de Grand Slam, a învins-o cu 6-3, 7-5 pe Sorana Cîrstea. Victoria din turul 3 de la Wimbledon îi asigură un salt uriaş în topul WTA, de pe locul 338, până pe 163.

Ea este antrenată de Nigel Sears, socrul lui Andy Murray. „Este înfometată, foarte ambiţioasă şi gândeşte la nivel mare, ceea ce-mi place. Este foarte aplicată. Sper să rămână cu picioarele pe pământ. Părinţii ei pot fi lăudaţi pentru că se descurcă singură, deoarece aşa a fost crescută”, a spus Sears.

Reclamă

Emma Răducanu nu vrea să fie distrasă deloc din pregătirea meciului din optimi. Ea i-a cedat telefonul unui membru din staff. Sportiva are un cont de Instagram, unde obişnuieşte să posteze des imagini pentru fanii ei. În cea mai recentă imagine, apare în timp ce urmăreşte Marele Premiu de Formula 1 al Austriei.

View this post on Instagram


A post shared by Emma Raducanu (@emmaraducanu)

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu n-a pierdut niciun set la Wimbledon 2021

Emma Răducanu s-a calificat în optimi, la Wimbledon, fără să piardă niciun set. Sportiva cu origini româneşti le-a eliminat până acum pe Vitalia Diatchenko (7-6, 6-0), Marketa Vondrousova (6-2, 6-4) şi Sorana Cîrstea (6-3, 7-5).

Astăzi, Răducanu o va avea adversară pe Ajla Tomljanovic. Jucătoarea din Australia ocupă locul 75 în clasamentul mondial şi s-a calificat după ce a trecut, în set decisiv, de Jelena Ostapenko, scor 4-6, 6-4, 6-2. Şi Tomljanovic a ajuns, în premieră, în această fază a turneului de Grand Slam.

Emma Răducanu are asigurat un premiu în valoare de 181.000 de lire sterline (n.r. 211.000 euro).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și