Închide meniul
VIDEO

Jocurile Olimpice 2020 | Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au obţinut cel mai bun timp din calificările de la dublu vâsle. Româncele, printre favoritele la medalia de aur

Antena Sport Publicat: 23 iulie 2021, 8:36

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au obţinut cel mai bun timp din calificările de la dublu vâsle. Româncele, printre favoritele la medalia de aur

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-a calificat în semifinale la dublu vâsle

Profimedia

Echipajele Nicoleta Ancuţa Bodnar/Simona Geanina Radiş şi Ioan Prundeanu/Marian Florian Enache s-au calificat, vineri, în semifinalele A/B la dublu vâsle feminin, respectiv dublu vâsle masculin din cadrul competiţiei de canotaj de la Jocurile Olimpice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipajul de dublu vâsle feminin (W2x) compus din Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar a încheiat pe primul loc seria a doua de calificare. Florin Marian Enache şi Ionuţ Prundeanu au terminat pe locul 3 seria a treia de calificare la dublu vâsle masculin (M2x). Semifinalele vor avea loc luni.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, cele mai bune în calificări

Nu am fost chiar singure, am avut și adversare. Doar că am avut un timp mult mai bun decât ele, le-am devansat chiar din prima parte a cursei și am păstrat distanța până în final„, a fost prima reacție a Simonei Radiș, conform Eurosport.

Avem primul timp de calificare. Sperăm să demonstrăm aceeași valoare și în semifinală, poate cu un timp și mai bun„, a spus şi Ancuța Bodnar.

Reclamă

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş vor aurul olimpic

După evoluţia entuziasmantă din calificări, cele două românce se gândesc la medalia de aur. „Este cea mai mare dorință a noastră, pentru asta vom lupta în fiecare cursă și vom da totul. Într-adevăr, sperăm să mergem acasă cu cea mai frumoasă amintire„, a declarat Simona Radiș.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și