Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Declaraţia zilei la Tokyo! Ce a spus unul dintre canotorii care au luat argint la 4 rame :) Medalie aşteptată de 29 de ani de România

Publicat: 28 iulie 2021, 9:24

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Declaraţia zilei la Tokyo! Ce a spus unul dintre canotorii care au luat argint la 4 rame :) Medalie aşteptată de 29 de ani de România

Declaraţia zilei la Tokyo, de la unul dintre canotorii români care au luat argint la 4 rame

Profimedia

Ştefan Berariu şi-a exprimat într-un mod inedit bucuria pentru medalia cucerită la Tokyo. El a citat îndemnul primit de la Antonio Colamonici, antrenorul coordonator al loturilor naționale de canotaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţia zilei la Tokyo! Ştefan Berariu: „Am dovedit că vem c*****e foarte mari!”

„A spus (n.r- Antonio Colamonici) că suntem extraordinari. Și că avem c*****e mari. Am dovedit că le avem foarte mari”, a declarat Ștefan Berariu pentru gsp.ro.

Berariu a spus că a trăit cea mai frumoasă zi din viaţă şi speră ca medalia să devină de aur la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice.

„Chiar a fost cea mai frumoasă zi din viața mea. Mă bucur că am obținut această medalie. Am muncit foarte mult pentru ea. Sper ca la Paris să luăm medalia de aur. Noi ne înțelegem din priviri, ne simțim unul pe celălalt. Știm când trebuie să atacăm.

Pentru această medalie aveam speranțe, pentru că nu știi la ce să te aștepți de la noi. Suntem imprevizibili. Pentru această medalie am muncit cinci ani. Am avut o singură vacanță. A fost doar muncă și cantonament. Dar merită. Am primit multe mesaje de felicitări și contează foarte mult”, a mai spus Berariu.

Reclamă

Medalie istorică obţinută de băieţii de la 4 rame

România a câștigat pentru prima dată în istorie o medalie în proba de 4 rame masculin. Echipajul format din Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari, a obţinut argintul, miercuri dimineaţă.

„A fost o cursă grea, pentru că în finală au fost cele mai puternice ţări din lume. Noi ne-am făcut cursa noastră, pentru a obţine cel mai bun loc şi a lua o medalie la Jocurile Olimpice. Sentimentele pe care le trăieşti când te vezi cu medalia sunt de nedescris. Simţi o bucurie foarte mare, nu poţi descrie acele momente de bucurie.

Această medalie de argint înseamnă cinci ani de muncă, în care ne-am pregătit pentru aceste Jocuri Olimpice, în care am muncit foarte mult toţi patru. S-a văzut meritul muncii noastre la această Olimpiadă. Visul meu s-a îndeplinit, îmi doream o medalie, nu conta ce medalie era, doar să fie medalie”, a spus Mugurel Semciuc, citat de Agerpres.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și