Închide meniul
NEWS ALERT

Jocurile Olimpice 2020! Performanță istorică! România a câștigat argintul la 4 rame masculin fără cârmaci

Antena Sport Publicat: 28 iulie 2021, 4:25 / Actualizat: 28 iulie 2021, 7:25

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020! Performanță istorică! România a câștigat argintul la 4 rame masculin fără cârmaci

Rezultat istoric pentru echipajul de 4 rame masculin

Profimedia

Performanță istorică pentru România. Țara noastră a câștigat pentru prima dată în istorie o medalie în proba de 4 rame masculin. După aurul obținut de Ancuța Bodnar și Simona Radiș la dublu vâsle, a venit rândul echipajului de 4 rame masculin fără cârmaci să facă istorie la Tokyo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipajul de patru rame masculin, format din Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari a reușit o cursă fabuloasă și a terminat pe locul al doilea. Românii au avut un final de cursă fabulos și chiar au fost aproape de a da lovitura și să câștige titlul olimpic.

România a câștigat argintul la 4 rame masculin fără cârmaci

Rezultatul obținut de echipajul de 4 rame masculin este unul fantastic. Echipajul României a avut nevoie de recalificări pentru a ajunge în finală.

Românii au încheiat cursa cu timpul de 5:43.13. Aurul a revenit Australiei (5:42.76), iar pe trei s-a clasat Italia (5:43.60). Este a treia medalie obţinută de România la JO, după aurul de la dublu vâsle feminin şi argintul Anei Maria Popescu la spadă.

Reclamă
Reclamă 4

Clasamentul final la 4 rame masculin fără cârmaci

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și