Închide meniul
VIDEO

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache, mesaj emoţionant. „Sper din suflet să fim fericiţi!” Câţi medici au pus-o pe picioare pentru finala de la bârnă

Publicat: 29 iulie 2021, 13:52

Reclamă
Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache, mesaj emoţionant. „Sper din suflet să fim fericiţi! Câţi medici au pus-o pe picioare pentru finala de la bârnă

Larisa Iordache, la Jocurile Olimpice 2020

Profimedia

Larisa Iordache, mesaj pentru fani de la Tokyo

”Mulțumesc fanilor pentru toată susținerea din ultimele zile, pentru gândurile pozitive și pentru încrederea pe care mi-o oferă și pe care mi-au oferit-o în ultimele zile. Sper din suflet să fim fericiți după finala la bârnă”, a transmis Larisa Iordache, într-un mesaj video publicat de Federaţia Română de Gimnastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Larisa Iordache nu renunță la visul ei. Sub atenta supraveghere a staff-ului medical din Satul Olimpic, Larisa, care poartă o gheată de protecție, este determinată să lupte pentru a-și împlini visul: o medalie olimpică”, a transmis şi FRG, care a mulţumit medicilor care au avut grijă de sportivă: Dr. Diana Torje (COSR), Dr.Dan Tănase (COSR), Dr. Vasile Oșean (FR Canotaj), precum și kinetoterapeuților Mircea Nuțescu (FR Baschet) și Iustin Răduțiu (COSR).

Larisa Iordache, în finala de la bârnă la Jocurile Olimpice 2020

Larisa Iordache (25 de ani) s-a calificat duminică în finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice 2020, singura probă în care a participat. Sportiva din România a suferit însă o accidentare la finalul exerciţiului. În aceeaşi zi, ea a primit verdictul medicilor: entorsă metatarsiană şi trei zile de pauză forţată.

Larisa a trecut prin mari greutăţi şi înaintea competiţiei, când mama sa a încetat din viaţă. Fostul campion olimpic, Marius Urzică, i-a lăudat puterea la AS.ro LIVE.

„A rămas Larisa, care în ciuda faptului că a fost foarte ghinionistă şi a avut foarte multe probleme în ultima perioadă, atât cu mama ei, cât şi probleme de sănătate, cu operaţii, nu ştia dacă va mai reveni în gimnastică, uitaţi că a avut tărie!

Reclamă

A revenit, le-a demonstrat multora care au crezut că nu va mai reuşit să ajungă la Olimpiadă. Mai mult decât atât, este finalistă la bârnă. Nu rămâne decât să-i ţinem pumnii. Să sperăm că se va întoarce cu medalie acasă”, a spus Marius Urzică.

Acesta a subliniat cât de mare este sacrificiul făcut de Larisa Iordache pentru a concura la JO 2020.

„Are şi un chist acolo, se pare, care îi presează exact pe articulaţie. Are dureri în permanenţă”, a mai declarat Marius Urzică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și