Închide meniul
Video

ROMÂNII DE AUR! „Trebuia să fii brici la orice oră!” Sacrificiile pe care le-a făcut Sandra Izbaşa pentru a deveni campioană olimpică: „Nu am mâncat două zile”

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 20:59

Reclamă

Sandra Izbaşa, unul dintre ROMÂNII DE AUR

Captură Antena Sport

Sandra Izbasa tocmai s-a căsătorit! La nunta ei a avut emoţii la fel de mari ca la olimpiadele unde a reuşit să câştige aurul pentru România! Prima medalie strălucitoare a venit la Beijing, la sol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe toată perioada Jocurilor Olimpice eu nu dormeam profund. Era mai mult un exerciţiu de relaxare, cu odihnă indusă, pentru că trebuia să fii brici la orice oră. Daca te trezea la ora 5, tu trebuia să fii în mare formă. Dimineaţă mă motivam în timp ce mă machiam, să fie cea mai bună zi a mea„, a spus Sandra Izbaşa pentru Antena Sport.

ROMÂNII DE AUR! Sandra Izbaşa a devenit campioană olimpică şi în 2012

Al doilea aur, Izbaşa l-a cucerit la Londra în 2012, la sărituri.

După competiţia de la sărituri, când am câştigat medalia de aur, eu nu am mai putut să mănânc absolut deloc timp de două zile„, a mai spus Sandra Izbaşa.

De 9 ani, România n-a mai luat nicio medalie olimpică la gimnastică.

Reclamă

Ce ai simţit când ţi s-a pus medalia de aur la JO la gât?„, a fost întrebată marea noastră campioană. „Încununarea cu succes a muncii noastre„, a fost răspunsul campioanei noastre.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și