Închide meniul

Nepotul lui Muhammad Ali a debutat la profesioniști! A boxat cu șortul bunicului său

Florian Ceafalău Publicat: 16 august 2021, 11:24

Reclamă
Nepotul lui Muhammad Ali a debutat la profesioniști! A boxat cu șortul bunicului său

Nico Ali Walsh este nepotul lui Muhammad Ali. Acesta a debutat la profesioniști cu un KO în prima rundă.

Profimedia

Nepotul lui Muhammad Ali a debutat la profesioniști. Nico Ali Walsh a reuști să câștige primul meci din carieră prin KO în prima rundă. Acesta a avut în față un adversar cu 4 victorii și 1 înfrângere, Jordan Weeks.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nico Ali are un viitor frumos în față. Acesta este manageriat de Top Rank, una dintre cele mai tari companii din domeniu. Aceasta este condusă de Bob Arum, cel care a întemeiat Top Rank în 1966, când a început să îl reprezinte chiar pe Muhammad Ali. Este clar că aceștia vor avea grijă de cariera lui Nico Ali, acesta având un nume cu greutate în spate.

Nepotul lui Muhammad Ali a debutat la profesioniști în șortul bunicului său

Debutul lui Nico Ali a fost perfect. Acesta a câștigat prin KO în prima rundă. Mai mult, a boxat în șortul bunicului său, decedat în 2016. Nico a purtat celebrul șort alb cu dungi negre.

Acesta a postat un mesaj emoționant pe pagina sa după meci. ”Mulțumesc celor care au fost lângă mine. L-am adus pe bunicul meu în ring prin faptul că am purtat șortul lui. A fost pentru prima și ultima dată când fac asta. Sunt mândru să spun că legenda lui continuă”, a spus Nico.

Acesta este fiul uneia dintre fiicele lui Ali, Rasheda, și spune că toată viața a fost urmărit de numele bunicului său. ”Orice sport am încercat să fac, eram urmărit de numele Ali. Începe să îmi placă acum. Este dificil, dar am o istorie de dus înainte. Dacă îți accepți destinul ești mai puternic”, a declarat tânărul luptător.

Reclamă
 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Nico Ali Walsh (@nicoaliwalsh)

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și