Închide meniul

Jake Paul vs Tyron Woodley. Un nou meci de box ”cu scandal” are loc duminică noaptea

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 27 august 2021, 14:36

Jake Paul vs Tyron Woodley. Un nou meci de box ”cu scandal” are loc duminică noaptea

Jake Paul vs Tyron Woodley are loc în noaptea de duminică spre luni, în SUA, și va fi consemnat ca un meci oficial de box.

Profimedia

Jake Paul vs Tyron Woodley face parte din seria de meciuri de box ciudate din ultimii ani. Primul este un youtuber ce și-a găsit o nouă vocație în ring, iar Woodley este un fost campion UFC aflat în pragul retragerii din sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul va avea loc în noaptea de duminică spre luni, în Cleveland, SUA. Interesant este că lupta va fi una oficială. Dacă frații Jake și Logan Paul ne-au obișnuit cu lupte ciudate, fără arbitrii și decizie, de data aceasta lucrurile sunt diferite. Meciul va fi unul de box profesionist.

Confruntarea va avea 8 runde de 3 minute, la finalul cărora, dacă nu are loc un KO, arbitrii judecători vor da un câștigător.

Jake Paul vs Tyron Woodley, cote ciudate la pariuri!

Jake Paul este favorit la pariuri. Deși are doar 3 meciuri de box în carieră, și acelea hibride, Jake este favorit la casele de pariuri. Acesta are o cotă de 1,50 în timp ce Woodley are o cotă de 2,60.

Acesta din urmă este unul dintre cei mai buni luptători de MMA din istoria categoriei mijlocii. Woodley a ieșit campion în UFC în 2016, și și-a apărat centura încă 4 meciuri, timp de 3 ani. În toată cariera, Woodley are 19 victorii, din care 7 prin KO, și 7 înfrângeri, din care 1 prin KO.

Reclamă

Așadar, casele de pariuri îl favorizează pe Jake Paul, cel care este la primul meci la profesioniști din carieră, în defavoarea unui mare campion din MMA. Singura explicație este că frații Paul își aleg adversarii și îi plătesc îndeajuns de bine pentru a avea meciuri ușoare.

Meciul a început deja de la conferința de presă. Cei doi s-au amenințat, iar unul dintre oamenii lui Jake s-a luat de mama lui Tyron. Ambele tabere au fost aproape de o bătaie, dar au fost oprite de forțele de ordine. Momentul face parte mai mult ca sigur din promovarea meciului, dar lucrurile pot degenera oricând.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și