Închide meniul

Jake Paul vs Tyron Woodley. Un nou meci de box ”cu scandal” are loc duminică noaptea

Florian Ceafalău Publicat: 27 august 2021, 14:36

Jake Paul vs Tyron Woodley. Un nou meci de box ”cu scandal” are loc duminică noaptea

Jake Paul vs Tyron Woodley are loc în noaptea de duminică spre luni, în SUA, și va fi consemnat ca un meci oficial de box.

Profimedia

Jake Paul vs Tyron Woodley face parte din seria de meciuri de box ciudate din ultimii ani. Primul este un youtuber ce și-a găsit o nouă vocație în ring, iar Woodley este un fost campion UFC aflat în pragul retragerii din sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul va avea loc în noaptea de duminică spre luni, în Cleveland, SUA. Interesant este că lupta va fi una oficială. Dacă frații Jake și Logan Paul ne-au obișnuit cu lupte ciudate, fără arbitrii și decizie, de data aceasta lucrurile sunt diferite. Meciul va fi unul de box profesionist.

Confruntarea va avea 8 runde de 3 minute, la finalul cărora, dacă nu are loc un KO, arbitrii judecători vor da un câștigător.

Reclamă

Jake Paul vs Tyron Woodley, cote ciudate la pariuri!

Jake Paul este favorit la pariuri. Deși are doar 3 meciuri de box în carieră, și acelea hibride, Jake este favorit la casele de pariuri. Acesta are o cotă de 1,50 în timp ce Woodley are o cotă de 2,60.

Acesta din urmă este unul dintre cei mai buni luptători de MMA din istoria categoriei mijlocii. Woodley a ieșit campion în UFC în 2016, și și-a apărat centura încă 4 meciuri, timp de 3 ani. În toată cariera, Woodley are 19 victorii, din care 7 prin KO, și 7 înfrângeri, din care 1 prin KO.

Reclamă

Așadar, casele de pariuri îl favorizează pe Jake Paul, cel care este la primul meci la profesioniști din carieră, în defavoarea unui mare campion din MMA. Singura explicație este că frații Paul își aleg adversarii și îi plătesc îndeajuns de bine pentru a avea meciuri ușoare.

Meciul a început deja de la conferința de presă. Cei doi s-au amenințat, iar unul dintre oamenii lui Jake s-a luat de mama lui Tyron. Ambele tabere au fost aproape de o bătaie, dar au fost oprite de forțele de ordine. Momentul face parte mai mult ca sigur din promovarea meciului, dar lucrurile pot degenera oricând.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie), live în AntenaPLAY 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o plamă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă 20:05 Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!” 19:58 Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!” 19:50 David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!” 19:50 UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor 19:33 VIDEOFlorin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!” 19:23 „Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: "Viața începe acolo unde se termină frica!"
Extra • 6 feb., 17:35
Anamaria Prodan, învăţată de iubitul Ronald Gavril să lovească cu pumnul: „Viața începe acolo unde se termină frica!”
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
FIGHT • 4 feb., 18:13
Înfrângere dureroasă pentru Diana Belbiță! Adversara i-a fracturat mâna la finalul primei runde
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Gala de box Fight Nation este LIVE VIDEO în AntenaPLAY, duminică 28 ianuarie de la 22:00
Fight • 28 ian., 21:55
Gala de box Prestige Fight a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Show total în ring
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Mă bat cu Pascu să ajung la Conor McGregor”
FIGHT • 7 ian., 15:44
Legenda MMA-ului Ion Pascu a fost provocat de Ovidiu Neveu: ”Zi dacă accepți!” Răspunsul lui Pascu pentru ”tiktoker”