Închide meniul

Jake Paul îl face KO pe Askren în prima repriză! Imagini ireale cu fostul campion de MMA pus la pământ de un youtuber

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 18 aprilie 2021, 10:23

Jake Paul îl face KO pe Askren în prima repriză! Imagini ireale cu fostul campion de MMA pus la pământ de un youtuber

Profimedia Images

Jake Paul vs Askren

Meciul dintre Jake Paul și Ben Askren a avut un final neașteptat și extrem de … rapid. Youtuberul l-a făcut KO pe Askren în prima rundă, după ce l-a lovit cu un croșeu de dreapta. Puțini fani se așteptau ca Jake Paul să îl facă KO pe Askren, cu atât mai puțin în prima rundă. Ba chiar majoritatea fanilor au considerat că Askren, fost campion de MMA, va ieși învingător din acest meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucrurile nu au stat așa în ring, acolo unde Askren a fost pus la podea în prima rundă de o lovitură a lui Jake Paul. Acesta s-a ridicat în câteva secunde, dar arbitrul a ales să pună punct meciului, deși Akren părea că este ok. Decizia arbitrului și felul în care s-a prezentat Askren la meci au dat motiv multor fani să considere că meciul a fost aranjat ca Jake Paul să câștige.

Tânărul youtuber a devenit faimos după câteva meciuri de box în care a luptat cu tot felul de vedete din diferite domenii. Askren a fost primul luptător adevărat pe care l-a întâlnit în ring, dar acesta a făcut cariera prin skillurile de lupte, nu prin cele de striker. Acesta a încasat 500.000 de dolari pentru acest meci, plus un procent din PPV, suma totală fiind, din câte se pare la prima estimare, undeva în jur de 2 milioane de dolari.

Jake Paul a ajuns astfel la un palmares de 3-0 în box, următoarea sa țintă fiind, din câte se pare, Conor McGregor. Cei doi s-au tachinat de mai multe ori pe rețelele de socializare, iar McGregor nu ar rata o ocazie așa bună de a face bani. Irlandezul a boxat cu Mayweather și a încasat aproape 100 de milioane de dolari, un meci cu Paul urmând să îi aducă, probabil, jumătate din acești bani dacă va fi promovat bine.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și