Închide meniul

Întăriri pentru Edi Iordănescu! Claudiu Keșeru a ajuns în București și va semna cu FCSB! Când va face vizita medicală

Silviu Corneanu Publicat: 30 august 2021, 12:39

Reclamă
Întăriri pentru Edi Iordănescu! Claudiu Keșeru a ajuns în București și va semna cu FCSB! Când va face vizita medicală

Claudiu Keșeru a ajuns în București

AS.ro

Claudiu Keșeru a ajuns în București și va semna în următoarele ore cu FCSB. Din informațiile AS.ro, atacantul va efectua vizita medicală, iar apoi va intra în programul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keșeru a ajuns în București

Gigi Becali a anunţat că l-a transferat pe Claudiu Keşeru, primul jucător ajuns la FCSB după plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray.

Da, l-am luat pe Keşeru”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport. ”Nu am vorbit cu Edi despre Keşeru. Dacă îl vrea, îl luăm pe Keşeru. Am mai negociat cu el şi nu a vrut”, spunea Gigi cu câteva zile în urmă.

Claudiu Keșeru a evoluat 6 ani pentru Ludogorets

Keșeru revine astfel la FCSB, după o perioadă de 6 ani petrecută în Bulgaria, la Ludogorets.

După aproape 6 ani de zile, a venit timpul să-mi iau rămas bun de la acest club și de la toți suporterii lui @pfcludogorets1945. Am trăit aici o experiență unică și plec cu un palmares bogat.

Reclamă

Sunt mândru pentru cele 9 titluri câștigate (6 campionate și 3 Supercupe), dar și pentru faptul că mă despart de Ludogorets din postura de golgheter all-time al clubului. Cu 139 de goluri în 243 de meciuri, dintre care 16 reușite în Champions League și Europa League.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor din club pe care i-am cunoscut în acești 6 ani. Vreau să-mi exprim toată recunoștința pentru suporterii lui Ludogorets. Le mulțumesc pentru mesajele lor de susținere, atât la bine și mai ales în momentele mai grele.

Urez multă baftă clubului, să scrie istorie în continuare, atât în competițiile interne, cât și în cele europene”, a scris Claudiu Keșeru pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și