Închide meniul

Cupa României | Apelul lui Gică Hagi înainte de Farul – Sepsi: „Lumea să vină lângă acest club… constănţenii, dobrogenii, suporterii”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2021, 18:13

Reclamă
Cupa României | Apelul lui Gică Hagi înainte de Farul – Sepsi: „Lumea să vină lângă acest club… constănţenii, dobrogenii, suporterii

Gică Hagi

Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Antrenorul constănţenilor este convins că jucătorii săi vor avea un meci de „foc” cu Sepsi. Luna trecută, în campionat, Farul a reuşit să câştige la limită partida din campionat. Jefte Bentancor a înscris golul victoriei în minutul 49.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi cere ajutorul fanilor în Farul – Sepsi

Hagi a declarat, într-o conferinţă de presă, că este pregătit să schimbe liniile în această partidă.

E un meci de Cupă, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc. Ne aşteaptă un meci dificil în care ritmul şi intensitatea jocului – chiar dacă e un meci de Cupă – vor fi la nivel ridicat. Noi încercăm fiind meci de Cupă să dăm spaţiu şi jucătorilor care au jucat mai puţine minute, vom încerca să câştigăm meciul, să ne impunem, să dominăm adversarul.

Anumite schimbări vor fi, accesăm lotul pe care îl avem, pentru fiecare e o oportunitate să arate că merită să fie în echipă. Să vă aşteptaţi la schimbări. Vor fi, nu foarte multe probabil, dar vor fi”, a afirmat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă, potrivit news.ro.

Hagi a precizat că Farul Constanţa a devenit, în această vară, cea mai bună academie din ţară.

Reclamă

Farul în această vară a devenit cea mai bună academie din România. Avem cele mai multe titluri câştigate ever. Dacă greşesc îmi cer scuze. Să facă media o statistică dacă nu avem cele mai multe titluri câştigate, din toate timpurile. E un club puternic din punct de vedere tehnic. Mai trebuie să fim puternici din punct de vedere administrativ.

Dacă se doreşte să se facă performanţă în Dobrogea, în Constanţa, la nivel foarte mare, atunci da. Aştept ca lumea să vină lângă acest club… constănţenii, dobrogenii, suporterii”, a mai transmis Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Sepsi, din 16-imile Cupei României, are loc miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul din Ovidiu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
Vezi toate știrile
Citește și