Închide meniul

Cupa României | Apelul lui Gică Hagi înainte de Farul – Sepsi: „Lumea să vină lângă acest club… constănţenii, dobrogenii, suporterii”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2021, 18:13

Reclamă
Cupa României | Apelul lui Gică Hagi înainte de Farul – Sepsi: „Lumea să vină lângă acest club… constănţenii, dobrogenii, suporterii

Gică Hagi

Răzvan Păsărică/SPORT PICTURES

Antrenorul constănţenilor este convins că jucătorii săi vor avea un meci de „foc” cu Sepsi. Luna trecută, în campionat, Farul a reuşit să câştige la limită partida din campionat. Jefte Bentancor a înscris golul victoriei în minutul 49.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi cere ajutorul fanilor în Farul – Sepsi

Hagi a declarat, într-o conferinţă de presă, că este pregătit să schimbe liniile în această partidă.

E un meci de Cupă, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc. Ne aşteaptă un meci dificil în care ritmul şi intensitatea jocului – chiar dacă e un meci de Cupă – vor fi la nivel ridicat. Noi încercăm fiind meci de Cupă să dăm spaţiu şi jucătorilor care au jucat mai puţine minute, vom încerca să câştigăm meciul, să ne impunem, să dominăm adversarul.

Anumite schimbări vor fi, accesăm lotul pe care îl avem, pentru fiecare e o oportunitate să arate că merită să fie în echipă. Să vă aşteptaţi la schimbări. Vor fi, nu foarte multe probabil, dar vor fi”, a afirmat Gheorghe Hagi la conferinţa de presă, potrivit news.ro.

Hagi a precizat că Farul Constanţa a devenit, în această vară, cea mai bună academie din ţară.

Reclamă

Farul în această vară a devenit cea mai bună academie din România. Avem cele mai multe titluri câştigate ever. Dacă greşesc îmi cer scuze. Să facă media o statistică dacă nu avem cele mai multe titluri câştigate, din toate timpurile. E un club puternic din punct de vedere tehnic. Mai trebuie să fim puternici din punct de vedere administrativ.

Dacă se doreşte să se facă performanţă în Dobrogea, în Constanţa, la nivel foarte mare, atunci da. Aştept ca lumea să vină lângă acest club… constănţenii, dobrogenii, suporterii”, a mai transmis Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Sepsi, din 16-imile Cupei României, are loc miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul din Ovidiu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și