Închide meniul

Madonna trimitea o limuzină cu jacuzzi după Pippen. ”Air” Jordan: ”Te pot satisface mai bine!”

Cătălin Oprișan Publicat: 23 septembrie 2021, 14:43

Reclamă
Madonna trimitea o limuzină cu jacuzzi după Pippen. ”Air” Jordan: ”Te pot satisface mai bine!”

În întreaga sa carieră, Madonna a vândut peste 300.000.000 de albume

Hepta

Despre Scotie Pippen s-a spus, mereu, că a fost scutierul lui ”Air” Jordan la Chicago Bulls. Adevărat, mai ales că Sancho Panza, de șase ori campion al NBA, nu s-a supărat și nu a negat niciodată. A preferat să trăiască și să joace în umbra starului, dar toată lumea a fost de acord că a avut un coș greu de spus în perioada de aur a ”taurilor”. Era văzut ca un jucător liniștit, dar, vorba siteurilor cu titluri bombastice, ascundea un uriaș secret!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madonna – exact, faimoasa cântăreață – prinse a se îndrăgosti, acum 30 de ani, de Scottie. ”De fiecare dată când jucam la Los Angeles, Madonna îi trimitea lui Pippen o limuzină cu jacuzzi”, își aducea aminte regretatul Johnny Bach, fostul ”secund”, în două perioade (1986-1994 și 2003-2006). Pippen și solista au avut o relație frurtunoasă, scurtă, dar ”Air” nu prea era de acord cu ea. Mai mult, nu respecta rândul. ”Trebuia să fi văzut femeile care-l așteptau pe Pippen în toate locurile prin care mergeam. Madonna trimitea, la Los Angeles, mașina. Michel a intrat pe fir, i-a spus că o poate satisface mai bine”, mai povestea Bach. ”Nu există absolut nicio posibilitate de a se întâmpla asta!”, i-a retezat-o artista.

Nu e prima oară când numele Madonnei apare legat de cel al unui băiat de la Chicago Bulls, numai că acesta era Dennis Rodman. ”Madonna mi-a zis, atunci, că dacă o las gravidă, îmi dă 20.000.000 de dolari. Mă găseam la Las Vegas, când m-a sunat să-mi spună că are ceva probleme de sănătate și crede că e gravidă. În cinci oare eram la ea acasă”, povestea și ”Viermele”. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și