Închide meniul

Joshua fost învins iar! Usyk este noul rege al boxului la categoria grea

Florian Ceafalău Publicat: 26 septembrie 2021, 1:34

Reclamă
Joshua fost învins iar! Usyk este noul rege al boxului la categoria grea

Joshua fost învins iar! Britanicul a pierdut la decizie unanimă în fața lui Alexander Usyk.

Profimedia

Joshua fost învins iar! Acesta și-a pierdut centurile WBA Super, WBO, IBF și IBO după ce a pierdut la puncte în fața lui Alexander Usyk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta din urmă era considerat un boxer cu șanse mici de victorie, având o cotă mare la casele de pariuri, însă a reușit să surprindă multă lume. Usyk a câștigat la decizia arbitrilor, 117-112, 116-112, 115-113.

Joshua fost învins iar, după surpriza cu Ruiz!

Anthony Joshua a surprins pe toată lumea în 2019, când a fost făcut KO de Andy Ruiz. Acesta a activat clauza de revanșă și și-a luat centurile înapoi la finalul aceluiași an.

Britanicul l-a făcut KO pe Pulev și părea că se îndreaptă spre un meci de unificare cu Fury, dar Usyk i-a stricat planurile și i-a luat centurile.

Joshua are, la fel ca la meciul cu Ruiz, șansa unei revanșe, dacă acesta dorește. Toți cei din preajma lui Joshua au declarat că va dori revanșa, dar rămâne de văzut ce alege acesta.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și