Închide meniul
EXCLUSIV

Sepsi aşteaptă răspunsul lui Ladislau Boloni. „E un fel de Hagi 2, aproape ca Mircea Lucescu!”. Cum ar putea ajunge Adi Mutu la Sfântu Gheorghe

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2021, 13:22

Reclamă
Sepsi aşteaptă răspunsul lui Ladislau Boloni. „E un fel de Hagi 2, aproape ca Mircea Lucescu!. Cum ar putea ajunge Adi Mutu la Sfântu Gheorghe

Ladislau Boloni, noul antrenor al lui Metz

Profimediaimages

Laszlo Dioszegi a dezvăluit că Boloni este, în acest moment, singurul antrenor cu care s-a discutat. L-a comparat pe tehnicianul dat afară de Panathinaikos cu Gică Hagi şi Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi insistă pentru numirea lui Ladislau Boloni

Mâine o să stăm de vorbă cu Attila Hadnagy şi cu domnul Şfaiţer, aştepăm să vedem ce spune domnul Boloni şi după vedem. L-am sunat, am discutat şi i-am propus să vorbim. Dânsul ar fi prima variantă, dar să vedem. Mâine seară o să primim un răspuns dacă putem să vorbim sau nu, o să ne spună dacă este interesat.

El este foarte bine privit în fotbalul românesc, şi-a pus amprenta, a jucat la naţionala României. Este un fel de Hagi 2, cum se spune. A antrenat şi la echipa de top, are experienţă internaţională, iar pentru noi ar fi extraordinar. Şi ca imagine şi cred că ceea ce ştie el nu cunosc foarte mulţi antrenor. E aproape ca Mircea Lucescu„, a declarat Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AS.ro.

În cazul în care răspunsul lui Boloni este negativ, Adi Mutu ar putea deveni o variantă pentru gruparea din Sfântu Gheorghe. „Briliantul” a fost demis de Adrian Mititelu după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2.

Nu ne-am gândit la Mutu pentru că el era antrenorul Craiovei. Acum am văzut că şi-a reziliat contractul. Vedem. Nu am discutat absolut deloc despre el pentru că era antrenorul Craiovei„, a mai spus preşedintele lui Sepsi.

Reclamă

Nicolae Dică şi Costel Gâlcă, foşti tehnicieni la FCSB, sunt şi eu printre variantele celor de la Sfântu Gheorghe.

Liber de contract din luna mai, Ladislau Boloni a antrenat-o ultima oară pe Panathinaikos. De-a lungul carierei, acesta a mai antrenat Nancy, echipa naţională a României, Sporting, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Antwerp sau Gent.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și