Închide meniul

Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul al doilea la Indian Wells 2021. Emma Răducanu va juca cu Aliaksandra Sasnovich

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2021, 8:33

Reclamă
Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul al doilea la Indian Wells 2021. Emma Răducanu va juca cu Aliaksandra Sasnovich

Simona Halep, lăudată de Paula Badosa

Profimediaimages

Simona Halep şi Emma Răducanu şi-au aflat adversarele din turul al doilea de la Indian Wells. Cele două jucătoare se pot întâlni în turul al treilea al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Indian Wells 2021 | Simona Halep – Marta Kostyuk, în turul al doilea

Simona Halep începe competiţia de la Indian Wells 2021 direct în turul al doilea, acolo unde o va întâlni pe Marta Kostyuk. Jucătorarea din Ucraina, care se află pe 58 WTA, a învins-o în primul tur pe chinezoaica Zhang, (48 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-2. Aceasta va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare.

Emma Răducanu – Aliaksandra Sasnovich, în turul al doilea de la Indian Wells 2021

Şi Emma Răducanu şi-a aflat adversara din turul al doilea. Este vorba de jucătoarea din Belarus Aliaksandrei Sasnovich (100 WTA), care a trecut în primul tur de Maria Camila Osorio (71 WTA), scor 6-0, 6-4.

Simona Halep: Nu mă gândesc să câştig turnee acum

Simona Halep va participa la turneul de la Indian Wells, însă nu se gândeşte la câştigarea marelui trofeu. Marea noastră campioană recunoasşte că a avut parte de un an extrem de greu din cauza accidentărilor.

„Pentru mine, a fost un an foarte greu, poate cel mai greu, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari. Nu mă gândesc să câştig turnee acum, mai ales în felul în care mă simt pe teren, încrederea nu este la un nivel maxim, dar mă simt mult mai bine decât acum o perioadă şi sper să am câteva meciuri bune„, a spus Simona Halep la plecarea din România.

Reclamă

Simona Halep va juca şi la Transylvania Open, ultimul turneu din acest an la care marea noastră campioană va juca. În România va ajunge şi Emma Răducanu, proaspăta câştigatoare de la US Open. Halep a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebată de prezenţa sportive britanice, cu origini româneşti, la turneul de la Cluj.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și