Închide meniul

Indian Wells 2021 | Specialiştii au dat verdictul: cine ar câştiga posibilul duel dintre Simona Halep şi Emma Răducanu

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2021, 10:22

Indian Wells 2021 | Specialiştii au dat verdictul: cine ar câştiga posibilul duel dintre Simona Halep şi Emma Răducanu

Indian Wells 2021 | Specialiştii au dat verdictul: cine ar câştiga posibilul duel dintre Simona Halep şi Emma Răducanu

Profimediaimages

  • Simona Halep şi Emma Răducanu se pot întâlni în turul 3 de la Indian Wells 2021
  • Cele două vor evolua direct în runda a doua

Cei de la firtssportz.com susţin că Halep va ajunge în sferturile de finală de la Indian Wells, considerat al cincilea turneu de Grand Slam. Asta presupune că va trece de campioana de la US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru un duel direct, cele două jucătoare trebuie să câştige câte un meci. Fiind calificate direct în turul 2, Răducanu şi Halep vor juca împotriva învingătoarelor dintre Osorio Serrano şi Sasnovich, respectiv dintre Kostyuk şi Zhang.

Cum pot arăta sferturile de finală de la Indian Wells 2021

  • Karolina Pliskova vs Maria Sakkari
  • Barbora Krejcikova vs Garbine Muguruza
  • Elina Svitolina – Simona Halep
  • Iga Swiatek – Leylah Fernandez

Totuşi, dacă ţinem cont de meciurile anticipate de specialişti, Halep ar urma să piardă duelul din sferturile de finală, cu Elina Svitolina, cea care a învins-o şi la US Open. Ucraineanca o conduce pe Simo la directe, cu 6-3.

Reclamă

Simona Halep: Nu mă gândesc să câştig turnee acum

Simona Halep va participa la turneul de la Indian Wells, însă nu se gândeşte la câştigarea marelui trofeu. Marea noastră campioană recunoasşte că a avut parte de un an extrem de greu din cauza accidentărilor.

„Pentru mine, a fost un an foarte greu, poate cel mai greu, cu accidentările pe care le-am avut, accidentări destul de mari. Nu mă gândesc să câştig turnee acum, mai ales în felul în care mă simt pe teren, încrederea nu este la un nivel maxim, dar mă simt mult mai bine decât acum o perioadă şi sper să am câteva meciuri bune„, a spus Simona Halep la plecarea din România.

Reclamă

Simona Halep va juca şi la Transylvania Open, ultimul turneu din acest an la care marea noastră campioană va juca. În România va ajunge şi Emma Răducanu, proaspăta câştigatoare de la US Open. Halep a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebată de prezenţa sportive britanice, cu origini româneşti, la turneul de la Cluj.

„Va fi o provocare pentru mine, mai ales că vine cu o încredere mare, după ce a obţinut un rezultat mare. Este foarte interesant că a ales să vină, vrea să joace acasă la ‘mamaie’, aşa cum spune ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc„, a spus Simona Halep, la plecarea spre turneul de la Indian Wells.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep