Închide meniul

Emma Răducanu a luat decizia finală! Noua stea din tenisul mondial va fi pregătită de un antrenor de renume. Anunțul făcut de englezi

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 23:19

Reclamă
Emma Răducanu a luat decizia finală! Noua stea din tenisul mondial va fi pregătită de un antrenor de renume. Anunțul făcut de englezi

Emma Răducanu s-a retras de la Moscova

Profimedia

Emma Răducanu a luat decizia finală! Noua stea din tenisul mondial va fi pregătită de un antrenor de renume

The Telegraph scrie că Emma Răducanu s-a înțeles cu argentinianul Carlos Rodriguez (57 de ani). Acesta a antrenat-o pe Justine Henin, fost lider mondial, în perioada 1995-2011. Cu el alături, belgianca a cucerit şapte titluri de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de Indian Wells, noua stea din tenisul mondial s-a pregătit alături de Jeremy Bates, fostul mare jucător de tenis din Marea Britanie, și de marele Andy Murray (34 de ani), fost câștigător de US Open și Wimbledon.

Luna trecută, tânăra de 18 ani a renunţat la Andrew Richardson, antrenorul care a ajutat-o să câştige US Open 2021. Presa britanică notează că este puţin probabil ca Emma Răducanu să îşi găsească un nou antrenor până la finalul anului.

Ce a spus Emma Răducanu, după ce a ratat duelul de vis cu Simona Halep

Emma Răducanu a fost eliminată în turul al doilea de la Indian Wells 2021 de Aliaksandra Sasnovich, scor 6-2, 6-4, și a ratat meciul de vis cu Simona Halep din turul al treilea.

“Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine, merită victoria. Într-un fel mă bucur că ceea ce s-a întâmplat astăzi s-a întâmplat astfel încât eu să pot învăţa şi să consider că a fost o lecţie.

Reclamă

Este dezamăgire după orice înfrângere. Nu am pus presiune pe mine pentru că sunt neexperimentată”, a spus Emma Răducanu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și