Închide meniul

Avertisment pentru Edi Iordănescu, după ce jucătorii de la FCSB au scăpat de Covid-19 și au revenit la antrenamente: „Le va fi greu după această perioadă!” Când vor fi în formă maximă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 0:07

Reclamă
Avertisment pentru Edi Iordănescu, după ce jucătorii de la FCSB au scăpat de Covid-19 și au revenit la antrenamente: „Le va fi greu după această perioadă! Când vor fi în formă maximă

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

FCSB se regrupează pentru partida cu FC Argeș. Așa cum AS.ro a anunțat în exclusivitate, inclusiv căpitanul Florin Tănase va fi apt de joc, deși s-a speculat că nu s-ar fi refăcut după accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca duminică cu FC Argeș, la Buzău, iar Edi Iordănescu va putea avea la dispoziție și jucătorii care au fost pozitivi la COVID-19. Singurul care va rămâne indisponibil, din cauza virusului, va fi Octavian Popescu.

De asemenea, Valentin Crețu și Valentin Gheorghe vor ieși sâmbătă din izolare, astfel că sunt șanse mici ca cei doi să joace.

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Edi Iordănescu

Le va fi greu celor care vin după această perioadă. Au nevoie de cel puţin o săptămână pentru a se pune la punct. Nu ştiu dacă ei au făcut ceva în această perioadă, dacă au avut simptome. Dacă n-au avut simptome, poate au făcut ceva”, a spus Nicolae Dică, pentru telekomsport.ro.

Edi Iordănescu nu se va putea baza la meciul de duminică nici pe accidentații mai vechi. Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Andrei Burlacu, Ivan Mamut și Sorin Șerban, sunt jucătorii care nu vor putea evolua cu FC Argeș.

Reclamă

FCSB a fost eliminată la masa verde din Cupa României

FCSB a fost eliminată la masa verde din Cupa României! Echipa lui Edi Iordănescu ar fi trebuit să joace cu Voluntari, dar a cerut amânarea meciului cu o zi, din cauza indisponibilităților din lot. Cererea a fost refuzat, în mutare fiind implicată și CFR Cluj.

Din informațiile AS.ro, cei de la Voluntari ar fi acceptat mutarea meciului cu o zi, de pe 27 pe 28 octombrie, dar cu o condiție – meciul lor cu CFR Cluj, din campionat, să fie și el decalat cu o zi. Partida de sâmbăta ar fi trebuit mutată duminică. Acest lucru a fost refuzat categoric de echipa lui Dan Petrescu.

Astfel, CFR a eliminat-o, indirect, pe FCSB din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și