Închide meniul

Ar fi transferul anului! Conducerea celor de la CFR Cluj confirmă că Jose Mourinho a pus ochii pe un jucător din lot. Roma se poate lupta cu Lille și o echipă din MLS pentru transferul „perlei” lui Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 11:44

Reclamă
Ar fi transferul anului! Conducerea celor de la CFR Cluj confirmă că Jose Mourinho a pus ochii pe un jucător din lot. Roma se poate lupta cu Lille și o echipă din MLS pentru transferul „perlei lui Dan Petrescu

Jose Mourinho a pus ochii pe Claudiu Petrila, de la CFR Cluj

Profimediaimages

Roma lui Jose Mourinho se poate lupta cu Lille, dar și cu echipa lui Alexandru Mățan din MLS, Columbus Crew. Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, Bogdan Mara, a confirmat că inclusiv Jose Mourinho este interesat de Petrila.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Petrila (20 de ani) trece printr-un moment excelent. În acest sezon, Petrila a jucat 21 de meciuri, în toate competițiile, pentru campioană și a reușit să marcheze de 5 ori și a dat 3 pase decisive.

Au fost la meciuri mai mulţi specialişti de la cluburi din străinătate care l-au urmărit pe Petrila, dar şi pe alţi jucători de la noi.

Au fost scouteri din MLS (n.r. acolo unde joacă Măţan), de la Roma, de la Lille şi de la alte cluburi. Dar în ziua de azi oamenii fac rapoarte, urmăresc un jucător de-a lungul mai multor meciuri şi apoi i se face o fişă.

E prea devreme să vorbim despre vreun transfer, despre sume. Petrila este un fotbalist talentat, care şi-a crescut mult nivelul în ultima perioadă. Dacă va continua să fie serios şi să aibă realizări probabil că va exista şi o ofertă. În acest moment nu există nimic de la nimeni”, a precizat Bogdan Mara pentru digisport.ro.

Reclamă

Claudiu Petrila vrea să rupă plasele adversarilor

Mijlocaşul de 20 de ani a reuşit un gol şi un assist în CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Petrila a spus, la cel moment, că poate să dea chiar și două goluri pe meci.

Cred că pot şi mai mult, pot să dau şi două goluri pe meci. Dar merge şi aşa! În prima repriză am intrat moi, am avut o ocazie, dar e bine că ne-am revenit după şi am câştigat.

În campionat suntem bine, din păcate în Conference League mai avem de mulţit. Asta e„, a declarat Claudiu Petrila după CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul ardelenilor se pregăteşte să facă diferenţa şi la naţionala României U21. A fost convocat de Florin Bratu. „Merg la naţională să dau totul. Nu e o grabă cu reprezentativa de seniori, mai am timp până acolo„, a mai spus Petrila.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
Vezi toate știrile
Citește și