Închide meniul

Un superstar din echipa lui McGregor luptă pe 19 noiembrie, în România, în gala iFight HEROES, la Antena 1

Florian Ceafalău Publicat: 8 noiembrie 2021, 13:54

Reclamă
Un superstar din echipa lui McGregor luptă pe 19 noiembrie, în România, în gala iFight HEROES, la Antena 1

Un superstar din echipa lui McGregor luptă în gala iFight HEROES, pe 19 noiembrie, în direct la Antena1 de la ora 23:00.

McGregor Facebook

Un superstar din echipa lui McGregor își face debutul la profesioniști chiar într-o gală din România. Lee Hammond este campion mondial de MMA, la amatori, în cadrul federației IMMAF, și vicecampion european în aceeași versiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lee are peste 20 de lupte la amatori și este clasat pe locul 1 în lume la categoria sa de greutate. Acesta va debuta la profesioniști în gala iFight HEROES ce va avea loc pe 19 noiembrie, pe Antena1.

Un superstar din echipa lui McGregor, la București!

Lee Hammond face parte din echipa celebrului Conor McGregor. Acesta se antrenează împreună cu McGregor de când era adolescent, crescând practic sub aripa acestuia la sala SBG Dublin.

Lee va lupta în gala de pe 19 noiembrie cu Ionuț Broștic, unul dintre cei mai buni români la categoria ușoară. Acesta are patru meciuri la profesioniști și toate câștigate, trei dintre ele înainte de limită. Meciul va fi co main event în gala iFight HEROES de pe 19 noiembrie, eveniment în care, în meciul principal, Ion Pascu va lupta pentru titlul HEROES împotriva ucraineanului Maxim Soroka.

Atât Pascu cât și Lee au fost în pregătire cu Conor McGregor pentru ultimul meci al acestuia, din vara acestui an. Cei trei s-au antrenat alături de restul echipei atât în Dubai cât și în Los Angeles și Las Vegas înainte de lupta irlandezului cu americanul Dustin Poirier.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și