Închide meniul

Adrian Mutu, atac cu talpa sus la susţinătorii din România ai campioanei Emma Răducanu: „Bine că nu ne-am dus şi cu două sarmale la aeroport şi noi o aveam acolo pe Simona”

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 13:27

Reclamă
Adrian Mutu, atac cu talpa sus la susţinătorii din România ai campioanei Emma Răducanu: „Bine că nu ne-am dus şi cu două sarmale la aeroport şi noi o aveam acolo pe Simona

Emma Răducanu

Profimediaimages

„Cu toată sinceritatea şi simpatia pe care o am pentru Emma Răducanu, e englezoaică, nu-i româncă! Tată român şi mamă chinezoaică! Ce ţară reprezintă însă? A câştigat US Open şi acum toată lumea e cu: Ce faci, bine că nu ne-am dus şi cu două sarmale la aeroport, când a venit…

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu critică atitudinea românilor faţă de Emma Răducanu

Şi noi o aveam acolo pe Simona, care e superstar pe lângă Emma… Băi, oameni buni, despre ce vorbiţi? Halep a stat 64 de săptămâni pe primul loc în clasamentul WTA”, a spus Mutu, la podcastul lui Cătălin Măruţă.

Într-adevăr, în anumite momente, Emma Răducanu a părut principala vedetă şi la Transylvania Open, acolo unde a fost prezentă şi Simona Halep, deţinătoare de două trofee de Grand Slam.

Emma Răducanu, sfătuită de Ronnie O’Sullivan să apeleze la un psihiatru

Emma Răducanu a reușit, în 2021, să dea peste cap toate calculele. Tânăra de 18 ani, cu origini românești, a câștigat US Open după ce a venit din calificări și nu a pierdut niciun set. Britanica a urcat până pe locul 21 în clasamentul WTA, dar au urmat câteva rezultate sub așteptări. La Transylvania Open, Emma a cedat fără drept de apel, în sferturi, în fața Martei Kostyuk, scor 2-6, 1-6.

Ronnie O’Sullivan, sportivul care a revoluționat snookerul, a ținut să îi transmită un sfat prețios tinerei jucătoare de tenis. Acesta s-a declarat un fan înfocat al Emmei și i-a recomandat să apele la un psihiatru.

Reclamă

„O urmăresc foarte atent pe Emma Răducanu şi vă spun că sunt foarte îngrijorat pentru ea. Se pune o presiune imensă pe umerii ei. Cel mai bun lucru pe care poate să îl facă e să îl sune pe psihiatrul sportiv Steve Peters, el are abilitatea să o îndrume spre ce trebuie făcut.

Emma nu are nevoie să i se spună cum să lovească mingea sau ce strategie să adopte în partide, ci are nevoie de un om care să o înveţe să îndepărteze presiunea pe care o simte. O iubesc pe Emma şi vă spun că, dacă îl va include pe Steve Peters în echipa ei, ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar face„, a declarat Ronnie O’Sullivan citat de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și